Publicitat
Esports

“Ho hem fet tot per guanyar el partit”

"El futbol a vegades és meravellós i a vegades no val res. No ens mereixíem ni empatar, ho hem fet tot per guanyar i hem pressionat a un equip com el Vilafranca, que té a grans jugadors, i no els hi hem deixat fer el seu joc, però al final, això és el futbol", va manifestar el tècnic del San Cristóbal, Oliver Ballabriga, a la finalització del matx. L’entrenador dels parroquials va lamentar que "hem tingut el 3 a 1 però no l’hem marcat" i va afegir que "teníem l’empat però ells amb una genialitat i han marcat". Ballabriga no estava gens satisfet amb l’actuació arbitral i amb algunes decisions que van afavorir al Vilafranca, i va dir que "a nosaltres ens exigeixen molt i ho haurien de fer per igual amb tots".

Segona targeta
Iván moreno, entrenador del Vilafranca, va admetre que algun jugador seu, com és el cas d’Illescas, havia merescut una segona targeta groga, però va apuntar que "hi ha hagut altres situacions iguals d’ells i no hi ha hagut targeta". El tècnic dels visitants va declarar també que "marxem molt contents. Hem fet una primera meitat correcta i després hem corregit errors".

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top