Publicitat
Esports

El Terrassa mana a les àrees

La Tercera Divisió és una categoria on el bon futbol es veu a comptagotes. Hi ha, fins i tot, qui considera que qui aposta per un joc alegre i ofensiu està condemnat al fracàs en un univers on el múscul, la despesa física i el futbol directe tenen el terreny adobat. Terrassa i Horta són dos dels pocs equips que en els darrers anys s’han allunyat d’aquesta dinàmica i han defensat la necessitat d’acostar-se a l’espectador i als aficionats mitjançant un futbol de bon gust estètic. Per tant, confrontar-los en un terreny de joc sempre dona una certa garantia de bon espectacle. Aquest diumenge no va ser una excepció i uns i altres, tercer i quart abans de començar la jornada amb un punt de separació, van disputar-se els punts discutint-se la possessió de la pilota, el ritme del partit i les arribades a l’àrea contrària.

En aquest escenari, va ser el Terrassa qui més profit va treure del partit i de la jornada. Va sumar els tres punts en la primera prova seriosa al Camp Olímpic, on ha guanyat els cinc partits que ha disputat. I amb aquests tres punts, ha escalat una posició a la classificació, empatant a punts, a més, amb el segon, i retallant-li tres punts al líder, que continua sent la Pobla de Mafumet, a cinc de diferència.

Però per sobre dels números, en els que tantes vegades s’ha refugiat el Terrassa aquesta temporada per dissimular algunes de les seves mancances, el conjunt de Molist va sortir enfortit pel seu futbol, que encara no gira rodó però que millora en aspectes fonamentals. I, sobretot, per mostrar aquesta millora davant un equip que s’ha posicionat des de l’inici de la Lliga com a candidat a tornar a repetir la seva extraordinària campanya anterior.

Molist va introduir alguns canvis al seu equip titular. Va retornar Pelegrín a l’eix de la defensa, va recuperar Kevin al centre del camp i va situar David López a la punta esquerra de l’atac per disposar de més control de joc. Encara que la novetat més transcendent va ser el retorn de Sergi Arranz, una bèstia de l’àrea que sense estar al cent per cent de les seves possibilitats continua marcant les diferències.

Arranz, decisiu
Arranz va canviar el signe del partit en el minut 31. El golejador del Terrassa va marcar l’1 a 0 en una acció que només dominen aquells que manen en les àrees. Àlex Fernández, que continua en un estat de forma formidable, li va posar una pilota magnífica i Arranz, avançant-se en el moviment a Castillo, va connectar un cop de cap creuat a la dreta de Yamandú davant el qual el porter visitant no va poder fer res. L’Horta, en canvi, va desaprofitar una gran oportunitat al minut 16, quan Erik va rematar molt ajustat al pal en un mà a mà amb Ortega.

El Terrassa, a la primera part, va tenir fases de patiment davant un Horta atrevit amb la pilota als peus, sempre disposat a trobar l’àrea rival i exquisit en les seves formes. Als egarencs els hi va costar la sortida de pilota i van patir nombroses pèrdues que li van anar generant dubtes. De fet, la seva única aproximació a l’àrea barcelonina va ser una molt bona acció personal d’Àlex Fernández que va finalitzar amb un xut aturat per Yamandú.

Amb el marcador favorable, el Terrassa es va sentir més còmode mentre que a l’Horta li van arribar els dubtes. A la segona part, per exemple, els visitants van topar una i altra vegada amb la bona defensa d’un Terrassa cada cop més segur de les seves forces i que només va recórrer a Ortega en un xut d’Adrián. Amb Galeano signant el seu millor partit des que és al Terrassa, els egarencs van omplir la motxilla de la seva confiança i al minut 71 van tancar el partit. Ara va ser Àlex Fernández qui va aparèixer, extraordinari, per engaltar un espectacular xut des de fora de l’àrea que va superar Yamandú i va premiar la seva excelsa aportació a l’equip.

El 2 a 0 va acabar amb la resistència de l’Horta, massa penalitzat en aquelles alçades de partit per la diferència d’efectivitat d’uns i altres. Encara el Terrassa va estar a prop del tercer gol, al minut 73, en una nova acció entre Àlex Fernández i Arranz, que va rematar fora de cap en aquesta oportunitat.

La fitxa

TERRASSA FC, 2

Ortega, Eric, Joel, Pelegrín, Genís, Galeano, Àlex Fernández, Kevin, Jaume, Arranz i David López. Kilian va substituir David López al minut 67; Domi, Arranz al 78; i Lucas Viña, Jaume al 85.

UA HORTA, 0

Yamandú, Casti, Arnau, Vives, Adrià, Gaudioso, Marc, Barrera, Bermu, Coro i Erik. Ferran va substituir Barrera al minut 57; Mateo, Erik, al 77; i Nolla, Coro, al 77.

Àrbitre. Pau Serrat Susi. Va amonestar Eric, Àlex Fernández, Lucas Viña, Domi i Kilian, del Terrassa; i Vives, Adrià i Barrera, de l’Horta.

Gols. 1-0, minut 32, Arranz; 2-0, minut 71, Àlex Fernández.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top