Publicitat
Esports

La JE Terrassa s’apunta la victòria en un disputat partit a la pista del Sant Jordi

La JE Terrassa Sermatec manté la seva bona trajectòria a la Lliga i aquest dimecres es va imposar a la pista del Sant Jordi de Rubí per tres punts de diferència, el que significa la seva cinquena victòria en sis jornades. El partit era avançat a la jornada del cap de setmana.

La igualtat va presidir un matx en el qual cap dels dos equips va donar facilitats. El primer quart va finalitzar amb empat a 16 punts. Les egarenques només van anar per sota al marcador en el 9 a 8, però les seves diferències no van ser de més de quatre punts. Al segon quart, la JET va ampliar fins als 8 punts la seva renda (29-37) i van arribar al descans amb un prometedor 33-39.

El tercer període va començar amb dos equips poc encertats en atac. Les egarenques van estar quatre minuts sense anotar. El Sant Jordi va ajustar el partit (40-41), li va donar la volta al marcador i va arribar al final d’aquest període amb un empat a 46 al marcador. Les rubinenques van obtenir la seva millor renda en començar l’últim quart (56-52) . Però un parcial d’1 a 10 va canviar l’escenari. La JET va disposar d’una diferència de cinc punts (59-64) que va gestionar fins al final.

La fitxa

CEB Sant Jordi, 62

Pulido, Aguilera (3), Lara (16), Gràcia (3), J. Garcia (15), A. García (2), Izquierdo, Arroyo (4), Sánchez, Salinas (14), Rueda (5).

JET Sermatec, 65

Lecha, Sanabria (10), Canudo (2), Sauleda (16), Comas (3), Boneu, Ricart (7), González (10), Sánchez (2), Cid (4), Ruiz (11), Abizanda.

Àrbitres. Saràbia i Ruiz.

Parcials. 16-16, 33-39, 46-46, 62-65.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top