Publicitat
Esports

Can Jofresa acull la segona jornada de la Lliga Catalana

El Club Arquers Terrassa ha organitzat la segona tirada de la Lliga Catalana de Sala de tir amb arc. La competició es va celebrar al pavelló municipal de Can Jofresa amb 177 esportistes d’arreu de Catalunya inscrits. Els arquers locals es van imposar en cinc de les 34 categories de la competició. Elsa Hernández es va imposar en la categoria d’arc nu benjamí dona, Miquel Montesinos en la d’arc nu infantil home (en la què Roc Rueda va ser segon), Júlia Hernàndez en la d’arc nu cadet femení, Daniel Pérez, en la de recorbat novell home i Alexandra Moura, en la de compost júnior dona.

En la categoria senior d’arc nu masculí es va imposar Adolf Priante, de Sant Cugat, i en dona Rosa Miñano, de Caldes de Montbui. En long bow senior home es va imposar Santiago Olivé, de les Franqueses i en dona, Montse Aguirre, de Rubí. En arc instintiu el primer lloc en senior homes va ser per a Jordi Almirall, d’Olivella, i en dones per a Míriam Monfort del Montjuïc. En la categoria de recorbat senior home i dona, la victòrria va ser pels arquers del Montjuïc Arnau Peña i Magdalena Tajes. I, finalment, en compost senior masculí es va imposar Sanly Prieto, del Montjuïc, i en femení Lucía Rodríguez, del club La Conxorxa, del Maresme.

Aquesta era la segona tirada d’una competició que es va iniciar a Canovelles a finals d’octubre. El Club Arquers Terrassa lidera, a hores d’ara, quatre categories, totes de menors: la d’arc nu benjamí dona amb Elsa Hernàndez, la d’arc nu masculí infantil, amb Roc Rueda, la d’arc un cadet femení amb Júlia Hernández i la de compost júnior dona amb Alexandra Moura.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top