Publicitat
Esports

El Terrassa guanya i deixa de ser el cuer

Resultat curt per al Terrassa FC al Camp Olímpic davant d’un Pallejà que amb prou feines va xutar una vegada sobre la porteria defensada per Houda. Les noies que dirigeix Lluís Ros van dominar totalment el matx i van poder golejar el seu rival. Finalment, el 2 a 0 significa la segona victòria de la temporada per a un Terrassa FC que ha deixaat de ser cuer. Ocupa la penúltima posició amb sis punts, els mateixos que el Huesca, avant penúltim. Diumenge, les de Ros visitaran el camp del novè classificat, el Vic Riuprimer, amb la clara intenció d’encadenar la segona victòria consecutiva i escapar tan aviat com sigui possible de les posicions de descens. L’equip comença a reaccionar.

El partit va començar amb un penal favorable al Terrassa als deu minuts, però Laura Caballero el va llançar fora. Mitjan primera part, Von Mosch va tenir una ocasió claríssima per obrir el marcador, però la pilota no va acabar entrant a judici de l’àrbitre després de topar diverses vegades amb els pals.

Arriba la definició
Igual que la primera, la segona part va ser tot un reguitzell d’oportunitats del Terrassa FC. Dos gols de les locals amb només dos minuts de diferència van permetre les locals tancar el partit amb el 2 a 0 definitiu. Júlia Cerdán va marcar el primer gol al minut 59 i Rocío Serrano va fer el segon al 61. Va seguir insistint el Terrassa, però la portera visitant va estar molt encertada.

TERRASSA FC, 2

Houda Benazid, Marta Campanales, Samanta Lozano, Yael Domene, Alexia Von Mosch, Rocío Serrano, Ainhoa Plaza (Paula Boza, m. 81), Judit Domene (Laura Marcet, m. 56), Miriam Sánchez (Júlia Cerdán, m. 56), Mar Mazuecos i Laura Caballero (Lydia Rodríguez, m. 46).

CF PALLEJÀ, 0

Dèlia Zambrano, Judith Saubi, Patri Ruano (Carlota Benet, m. 46), Nacha Garrote, Nadine Pérez (Maria Florentín, m. 63), Ana Andrino, Mireia Lluch, Marta Fernández, Marta Vilar (Gisela Urgelés, m. 46), Carla Farré (Antonia Aguayo, m. 63) i Marina Gama.

Àrbitre. Carla Borràs. Targetes grogues a les visitants G. Urgelés i M. Florentín.

Gols. 1-0, minuto 59, Júlia Cerdán; 2-0, minut 61, Rocío Serrano.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top