Publicitat
Esports

A trencar la mala ratxa

No val a badar. El San Cristóbal, que fa un mes que no guanya, necessita sumar per fugir d’una mala ratxa de resultats, que no de joc en tots els quatre partits que ha perdut des del seu últim triomf, el 13 d’octubre, a casa, contra l’Igualada. L’adversari de demà, a priori, no és el més aconsellable per trencar aquesta dinàmica negativa. És el Sant Andreu, un dels eterns aspirants a tot i que, encara que ve de perdre, és cinquè a la classificació, empatat amb l’Europa, que és quart. Curiosament, es tracta d’un equip que presenta els mateixos números tant pel que fa als partits en els quals ha jugat de local com als que ha disputat com a visitant.

Per rebre al conjunt barceloní, el tècnic dels parroquials, Oliver Ballabriga, podrà disposar de tots els seus efectius a excepció del davanter Juanpi, lesionat a la pretemporada i pendent, abans de gaire, de gaudir per fi de l’alta mèdica per poder estar a punt per jugar. La passada jornada, al camp de L’Hospitalet, Ballabriga va optar per un equip una mica més físic del que és habitual i inclús va fer debutar aquesta temporada al porter Adri Menárguez.

Per aquest compromís amb el Sant Andreu, l’entrenador dels terrassencs no revela si continuarà en la mateixa línia de la passada setmana. "Cada partit el valorem segons el que pot passar i a L’Hospitalet vam reforçar la més la defensa per reduir els espais però cada setmana analitzem la situació i traiem la millor alineació i el millor sistema que creiem", va explicar el tècnic del parroquials, que també va afegir que preveu "un partit molt físic" demà al Municipal de Ca n’Anglada contra el Sant Andreu.

L’equip amb ganes
Ballabriga veu a l’equip "amb ganes" i demana als seus jugadors "fer un canvi de xip i oblidar-se dels resultats i de la classificació". Considera que "estan treballant bé" i ara que arriba un calendari "difícil", amb els equips de la part alta de la classificació, l’equip "ha de seguir treballant, perquè anímicament està bé, i hem d’aconseguir una victòria al més aviat possible". Està plenament convençut que "quan es talli aquesta mala ratxa, segur que en vindrà una de bona".

Tot i que el San Cristóbal rep a un dels conjunts més potents de la categoria, l’entrenador també té clar que el seu equip està preparat per guanyar a qualsevol. "Hem de jugar contra tots els equips però tots podem guanyar a tots", afirma Ballabriga, que reconeix que el Sant Andreu "és un equipàs, amb grans jugadors i d’un nivell molt alt, que poden desequilibrar qualsevol partit, encara que estiguin jugant malament, i que està fet per ser el campió". Per aquest motiu, creu que "per guanyar hem de fer un partit perfecte" tot i que altres armes per vèncer al conjunt barceloní han de ser, opina, "tenir bones sensacions i competir".

Ballabriga recorda que el Sant Andreu ve de perdre al seu camp, concretament contra el Peralada i això complica la situació pel seu equip, ja que "vindran amb l’obligació de guanyar i el partit serà molt exigent". De moment, però, el San Cristóbal només ha guanyat dos partits fins ara, els dos com a local, contra Sants i Igualada. El tècnic confia que, en aquest cas, l’equip torni a sumar tres punts a casa.

Les dades

Possible alineació. Adri, Xavi Murcia, Ricki, Cristian, Óscar Sierra, Ramon Suárez, Sergi Martínez, Mario Cantí, Joel Sánchez, Mario Domingo i Éric Zárate.

Àrbitre. Víctor Manuel Sánchez Rico.

Horari. Diumenge a les 12 del migdia, al Camp Municipal de Ca n’Anglada.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top