Publicitat
Esports

Repartiment de punts en un derbi equilibrat

Atlètic i CD Terrassa van empatar sense gols en el segon derbi de la temporada, que es va disputar dissabte al camp Josep Marquès. Les locals afrontaven el duel com a cueres amb zero punts i les de Les Pedritxes partien com a teòriques favorites. Les forces, malgrat tot, es van igualar. L’Atlètic va oferir un rendiment magnífic en defensa i les noies de Litus Ullés no van trobar en cap moment cap genialitat de les seves davanteres, que acostumen a marcar les diferències.

Domini altern
El partit va tenir fases de domini altern. Lluny de deixar-se acorralar, les de Jordi Flo van sortir a plantar cara i van poder obrir al marcador. Al minut 9, Maria Torrent es va llençar en planxa per desviar una centrada però la bola no va acabar en gol. Després d’un primer quart més o menys distret, el ritme del partit va caure al segon. Maria Gestí va robar una bola al minut 18, però li va faltar clarividència per marcar.

A mesura que avançaven els minuts, el CD Terrassa intentava avançar les seves línies, però l’Atlètic es mantenia ferm al darrere. Alejandra Molina va treure amb les guardes un fort xut de Gestí a tocar del descans. Als primers minuts del tercer acte, Clara Ycart va rematar de molt a prop. Segons després, ho feia Gestí a la porteria del CD Terrassa amb escàs angle.

Donada la poca clarividència d’ambdues davanteres, semblava que els llançaments de penal-córner podien acabar decidint el partit. Però tampoc. L’Atlètic en va tenir set i el Terrassa tres, però cap oportunitat no va acabar en gol. Al final, just repartiment de punts.

Atlètic, 0

Tamburro, Cirera, Gomes, Badia, Parera, Clara Barba, Dorda, Cortès, Anna Barba, Gestí i Torrent, equip inicial, Maria Barba, Escudé, Ycart, Matarrodona i Beltrán.

CD Terrassa, 0

Molina, Alonso, Arola Ycart, Forte, Pineda, Strappato, Pons, Bosque, Clara Ycart, Bruguera i Maturana, equip inicial, Gibert, Villoro, Monroig, Ramírez, Cabrera i Fonollosa.

Àrbitres. Guillem Ramal i Paul Salvati. Targetes grogues a la jugadora local Nina Cortès i a la visitant Arola Ycart.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top