Publicitat
Esports

El CD Terrassa es va ensorrar a la segona part amb el Club de Campo

El vigent campió i líder de la Lliga, el Club de Campo de Madrid, està més fort que mai. Després d’imposar-se per un contundent marcador de 7 a 0 segueix liderant la competició amb quinze punts de quinze possibles, mentre que les de Les Pedritxes ocupen la sisena posició amb els mateixos set punts que té l’Atlètic, que és cinquè.

L’equip de Litus Ullés va sortir amb una bona predisposició, però va encaixar dos gols al primer quart, obra de Begoña García i Lucía Abajo. Tot i defensar-se i buscar la contra, María López va fer el 3 a 0 abans del descans.

A partir de llavors, tot va fer baixada per a un Club de Campo que va demostrar la seva superioritat marcant quatre gols més, tots ells en els vint minuts finals de partit. Tot i buscar un resultat digne, les de Les Pedritxes se’n van anar de Madrid conscients que aquest resultat no afectarà la seva Lliga.

Club de Campo, 7

Ruiz, Gutiérrez, López, Gil, Marquínez, Mejías, Magaz, Pérez, García, Cano i Torres-Quevedo, equip inicial, González-Laguillo, Sara Barrios, Abajo, Iglesias, Laura Barrios i Del Brío.

CD Terrassa, 0

Molina, Arola Ycart, Alonso, Monroig, Pineda, Strappato, Clara Ycart, Pons, Forte, Cabrera i Maturana, equip inicial, Gibert, Villoro, Bruguera, Ramírez i Fonollosa.

Àrbitres. Gema Calderón i Ana Ortega.

Gols. 1-0, minut 6, Begoña García; 2-0, minut 12, Lucía Abajo; 3-0, minut 26, María López de penal-córner; 4-0, minut 48, Laura Barrios de penal-córner; 5-0, minut 54, María López; 6-0, minut 63, Begoña García; 7-0, minut 70, Belén Iglesias.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top