Publicitat
Esports

Una nova prova de foc

El San Cristóbal segueix immers en un veritable "Tourmalet", amb partits de notable dificultat contra els millors equips del campionat. Els parroquials reben demà, a les 12 del migdia, la visita de l’Europa, un dels aspirants a disputar la promoció d’ascens, amb la necessitat de sumar els tres punts donada la seva situació a la taula classificatòria. El San Cristóbal ocupa la setzena posició del grup, a només dos punts de la zona de descens.

"El partit és complicat. Però a casa ens hem de fer forts i hem de guanyar els tres punts", diu el tècnic local, Oliver Ballabriga. El conjunt parroquial ja va resoldre de forma positiva un compromís de molta dificultat en la darrera jornada a casa, contra el Sant Andreu, i ara aspira a repetir la història. "L’Europa surt com a favorit. Però això no vol dir res. Nosaltres necessitem guanyar, sobretot després que a Banyoles no puntuéssim després d’haver merescut la victòria." La tornada de Ruy Gama, absent per sanció en el darrer compromís, és la principal novetat en el conjunt local.

La visita de l’Europa significarà una prova de la màxima exigència per als locals. L’equip gracienc és sisè, a tres punts de les places de "play off". Dos empats consecutius l’han fet perdre una mica d’alçada, encara que el seu futbol continua a un alt nivell, sobretot en l’aspecte atacant. L’Europa ha fet 33 gols, la segona xifra més alta del campionat. Només l’Hospitalet, amb 36, el supera en aquest apartat. El seu davanter Jordi Cano, amb 11 gols, és el màxim realitzador de la competició.

"És un equip amb una gran capacitat en atac", reconeix Ballabriga. "Tenen una plantilla molt compensada, amb futbolistes molt ràpids i amb Cano que no para de fer gols aquesta temporada."

La prioritat, el resultat
L’entrenador del San Cristóbal comenta que, en aquests moments, la prioritat passa per sumar de tres en tres. "Com millor juguis, més opcions tens de guanyar. Però és cert que en aquests moments el que més ens interessa és guanyar partits per sobre de si juguem bé o no. Penso que el futbol, fins ara, no ha estat just amb el rendiment d’aquest equip."

Ballabriga afegeix que no esperava trobar-se en aquesta situació. Aspira a fer un bon final de primera volta que els acosti a la puntuació de la temporada passada a mig campionat. "Si no ho aconseguim, caldrà sumar més punts que l’any passat a la segona volta."

Una de les preocupacions de tots els equips de la zona baixa és el possible augment de descensos en el cas que alguns equips catalans de Segona "B" perdin la categoria. Actualment, dos es troben en posicions de baixar. "Sabem que la possibilitat és important", diu Ballabriga. "La prioritat és no estar en zona de descens directe".

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top