Publicitat
Esports

La gran festa de la Copa

Can Salas ja està a punt per acollir, a partir de demà, als millors equips espanyols de hockey en una nova edició de la Copa del Rei i de la Reina, que es desenvoluparà a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa fins diumenge vinent. El torneig posarà en joc els primers grans títols d’una temporada carregada de competicions de primer nivell amb el gran al·licient de la disputa dels Jocs Olímpics.

"La Copa té un gran atractiu. A un sol partit es poden donar moltes sorpreses", comenta en relació amb la competició el president de la Federació Espanyola de Hockey, Santi Deó. "És cert que en el torneig femení el gran favorit és el Club de Campo, però en la competició masculina el pronòstic és molt obert. El partit entre Polo i Egara de quarts de final és el més atractiu de la primera ronda."

El format actual de la Copa garanteix emoció i màxima competència en un torneig de tres dies que ofereix un atractiu indubtable. Així es reflecteix en el bon ritme en la venda d’entrades que s’està produint. A aquest respecte, el president de la Federació Espanyola diu que és normal que el hockey també hagi d’imposar la venda d’entrades en competicions d’aquesta transcendència. "El hockey estava mal acostumat", comenta Santi Deó. "Tothom fa un esforç important i un preu de 18 euros per veure 16 partits és raonable, estem parlant de poc més d’1 euro per partit. Ens hem de començar a acostumar a que les coses tenen un preu i que és necessari pagar una entrada per cobrir les despeses."

Pronòstic
Santi Deó no s’ha volgut pronunciar sobre les opcions d’uns i altres. "Em va sorprendre l’inici del Polo a la Lliga, però s’ha anat refent. I la igualtat del campionat, perquè l’Atlètic, malgrat ser primer, s’ha deixat alguns punts. En la Lliga femenina, el Club de Campo domina de forma aclaparadora."

Sobre el fet que un partit com el Club Egara – Polo es jugui al camp 2 (a l’1 jugarà l’Atlètic femení contra l’Egara en coincidir els horaris) el president de la Federació és clar. "Està especificat que els amfitrions tenen preferència. I ja ha passat altres anys. Ens agradaria que fos al camp 1, però tothom sabia que es podia donar aquesta possibilitat."

A la Copa del Rei, la primera jornada començarà a les 10.45 amb un FC Barcelona – Club de Campo. A les 12.30 jugaran Atlètic i Complutense i a les 14.45 el plat fort entre Egara i Polo. Els quarts de final acabaran amb el Tenis – Júnior a les 16.45. A la Copa de la Reina, Taburiente i Júnior obriran la jornada a les 10.30. A les 12.45 el CD Terrassa jugarà contra l’SPV i a les 14.30 està programat el derbi entre Egara i Atlètic. A les 16.30 Polo i Club de Campo tancaran la ronda.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top