Publicitat
Esports

10 dels 12 últims títols, per al Club de Campo

Tot el que no sigui una victòria del Club de Campo diumenge a la gran final femenina de les dotze del migdia seria una sorpresa enorme. El conjunt madrileny ha guanyat deu dels dotze últims títols en joc i és l’equip que més vegades ha guanyat aquesta competició. Només dos equips han estat capaços de prendre el títol a les madrilenyes. Es tracta del San Pablo Valdeluz, que es va imposar per 4 a 2 a la final a la Real Sociedad la temporada 2012-2013 i del RC Polo, que en l’exercici 2014-2015 es va proclamar campió en vèncer per 1 a 0 a la Real Sociedad. El conjunt basc, que ha acabat la primera volta de la Lliga en la penúltima posició i s’ha quedat fora de la Copa, s’ha proclamat subcampió en cinc de les nou darreres edicions. En les tres següents, el finalista va ser el Júnior de Sant Cugat, mentre que l’any passat, la medalla de plata se la va penjar el Polo de Barcelona.

El Club de Campo, un conjunt replet de jugadores internacionals, ha demostrat tant en aquest exercici com en els anteriors, ser el gran dominador de les competicions domèstiques. En l’històric de la Copa de la Reina, s’ha imposat en setze de les trenta-cinc edicions que s’han disputat, el que suposa gairebé la meitat de títols en el global de les participacions. A la darrera Copa de la Reina, les madrilenyes es van imposar al seu camp per 5 gols a 2 a l’RC Polo de Barcelona.

El CD Terrassa, segon del podi
Tot i que força lluny del quadre madrileny, el CD Terrassa, degà del hockey espanyol, és el segon equip que més trofeus de Copa acumula. N’ha guanyat cinc. En la primera edició, disputada la temporada 1985-1986, es va imposar a la final al Club de Campo. A l’exercici 1997-1998 va guanyar a la final al San Pablo Valdeluz i en les temporades 1999-2000 i 2000-2001 va sumar dos trofeus més davant del Polo i l’Ourense respectivament. El seu darrer títol data de la Lliga 2006-2007, en què es va imposar a l’Atlètic en l’única final terrassenca que s’ha disputat fins ara. Les de Les Pedritxes tenen també quatre subcampionats, mentre que l’Atlètic en té dos. El Club Egara mai ha disputat una final de Copa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top