Publicitat
Esports

Espanya venç Grècia 

La piscina de l’Àrea Olímpica de Terrassa va ser l’escenari del partit internacional entre les seleccions d’Espanya i Grècia, corresponent a la tercera jornada del grup europeu de la Lliga Mundial femenina. El combinat que prepara Miki Oca va signar un sòlid triomf davant de les gregues a Terrassa, imposant-se per quatre gols de diferència (16-12). Els dos primers períodes van mostrar un extraordinari ritme anotador. Espanya va anotar onze gols i en va encaixar nou, marxant al descans amb un avantatge de dos gols (11-9). Al tercer període, les espanyoles van saber ampliar l’avantatge a quatre gols (14-10), una diferència que van mantenir fins al 16 a 12 final gràcies a un darrer parcial de 2 a 2. El duel va resultar fonamental per a tots dos equips de cara al Campionat d’Europa de Budapest que començarà en dues setmanes.

Tortes dues seleccions van començar molt animades en atac. Espanya es va avançar en el marcador, però les gregues li van donar la volta (1-2). Però un parcial de 2 a 0 amb gols d’Irene González i la jugadora del CN Terrassa Bea Ortiz van retornar l’avantatge a les locals (3-2). El ritme golejador va continuar en el segon quart davant d’una afició que va poder gaudir de valent.

El ritme anotador va anar baixant al tercer període. La defensa espanyola va ser més forta i en atac Leitón, Ortiz i Anni Espar van deixar el marcador en un 14 a 10 que resultaria ja definitiu. Es va entrar al darrer parcial amb tot ja enllestit, però dos gols consecutius de Roser Tarragó, màxima golejadora amb cinc dianes i MVP del partit, van deixar el marcador final en un tranquil·litzador 16 a 12 final.

La fitxa

Espanya, 16

Ester, Bach, Anni Espar (1), Ortiz (3), Tarragó (5), González (2), Clara Espar, Peña (1), Forca (1), Aznar, García (1), Leitón (2) i Sánchez.

Grècia, 12

Diamantopoulou, Tsoukala (2), V. Diamantopoulou, Eleftheriadou (1), Plevritou (1), Avramidou (3), Myriokefalitaki, Benekou, Kotsia, Ninou (2), E. Plevritou (2), Xenaki (1) i Stamatopoulou.

Àrbitres. Vladimiri Golikov (Rússia) i Ivanka Rakovic (Sèrbia). Van ser eliminades per tres exclusions les espanyoles Clara Espar (minut 25) i Marta Bach (minut 28).

Parcials. 5-4, 6-5, descans, 3-1, 2-2.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top