Publicitat
Esports

En la pell dels Reis Mags 

Puntuals a la cita, quan el rellotge marcava dos quarts d’onze del matí, la comitiva del Terrassa FC, formada per jugadors i jugadores, entrenadors i directius, es disposaven a entrar a l’edifici de l’Hospital Universitari de Mútua Terrassa del Passeig. Va voler el destí que just en aquell moment, tres Reis Mags sortissin de l’edifici. I els futbolistes del Terrassa, que havien anat a l’hospital a fer justament això, a posar-se en la pell dels Reis Mags per un dia, a regalar felicitat, petons, carícies i regals, també regals, van haver de deixar pas a Ses Majestats.

La segona entrada va ser la bona. Amb l’habitual eficàcia, el cap de premsa del club, Juanma Medina, s’apressava a vetllar perquè tot fos a punt i a lloc. Repartia els regals adequant-los a l’edat i les característiques de cadascun dels nens que els rebrien, molts d’ells amb prou feina nadons de dies. I encara tenia temps per immortalitzar el moment amb la seva càmera, com si es tractés d’un partit de futbol.

Jordi Cuesta al capdavant
El president del Terrassa FC, Jordi Cuesta, encapçalava la comitiva “reial”. Igual que l’any passat, no només la plantilla masculina va gaudir de visibilitat en aquest acte, sinó també la femenina. Amb el seu tècnic Lluís Ros al capdavant, les jugadores Paula Boza, Laura Segura Marta Campanales “Campa” i Judit Domene van emocionar-se visitant uns nens i unes nenes que les miraven amb ulls esbatanats.

Pel que fa al primer equip masculí, van prendre part en la visita l’entrenador Xevi Molist, a qui l’acte va recordar molt els que ja va viure en la seva època de futbolista del Terrassa. El van acompanyar vuit jugadors: el porter Zapico, Carlos García, Àlex Fernández, Jaume Pascual, Jordi López, Genís, Coro i Sergi Arranz. “Sempre els fa molta il·lusió venir. Els que no hi són és perquè han de treballar”, explicava un Jordi Cuesta orgullós de la iniciativa dels seus jugadors, alguns d’ells pares, que es van interessar en tot moment per l’estat dels nens i nenes que passen aquests dies tancats en un centre hospitalari.

Minuts després de les dotze del migdia, les mateixes escenes es van repetir a l’Hospital de Terrassa, on els mateixos jugadors i jugadores van reviure escenes similars.

L’entrenador Xevi Molist estava encantat amb la seva primera visita com a jugador. “No ha canviat gens de quan venia com a jugador. Es tracta d’apropar la felicitat als nens petits que estan passant uns mals dies. Sempre és important venir a treure’ls un somriure”, explicava. I la futbolista Paula Boza, autora d’un llibre infantil sobre el club que es va regalar als nens, va dir: “Sempre fa il·lusió reunir-nos amb l’equip masculí per una causa com aquesta. Ells van primers a la Lliga i nosaltres estem una miqueta més avall, però cal agrair al club que hi anem tots dos equips plegats”, assenyalava la terrassenca.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top