Publicitat
Esports

Xavi Hernández guanya el segon títol com a entrenador

El terrassenc Xavi Hernández va guanyar ahir el seu segon títol com a entrenador. El seu equip, l’Al Sadd, va derrotar per un contundent 4 a 0 l’Al Duhail a la final de la Copa de l’Emir de Qatar. Xavi ja havia guanyat anteriorment la Supercopa del país.

Aquesta és la primera experiència a la banqueta del tècnic terrassenc, que compta en el seu equip d’auxiliars amb tres terrassencs més: Òscar Hernández, Sergio Alegre i Iván Torres. Aquesta primera temporada s’està desenvolupant de forma positiva per Xavi, que ha rebutjat aquests dies una proposta del FC Barcelona per seure a la banqueta del Camp Nou. Malgrat l’atractiu de la proposta, l’ha rebutjat en entendre que no era el moment adequat per fer aquest pas.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top