Publicitat
Esports

Dotze medalles per al Cos Olímpic al Català

El Gimnàs Cos Olímpic va tenir una actuació molt destacada al Campionat de Catalunya de poomsae. Els seus competidors van assolir dotze medalles, la meitat d’or. En la categoria júnior femenina, Estela Andrade es va endur una de les sis medalles d’or. Altres tres van ser per a Àlex Marín en la categoria sènior 1, per a Ainhoa Delgado en sènior 2 i per a José Manuel Marín en màster 3. També van penjar-se l’or el trio 1 integrat per Arturo Buisán, Àlex Marín i Rafael Bravo i el trio 2 de David Mesa, Joaquín Heredia i José Manuel Marín. Hi va haver dues medalles de plata per a Pedro Capdet en cadet i per a Arturo Buisán en sènior 1. Els quatre bronzes se’ls van endur Joel Gasulla (infantil), Víctor Moya (cadet), Joaquín Heredia (màster 1) i José Meléndez (màster 3).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top