Publicitat
Esports

Espanya lluitarà per l’or 

La selecció espanyola masculina de waterpolo jugarà demà diumenge la seva tercera final d’un Campionat d’Europa. Les dues que ha disputat fins ara les ha perdut, pel que optarà a penjar-se el primer or de la seva història. Espanya va derrotar ahir Croàcia a les semifinals del campionat continental que es disputa a Budapest per un ajustat marcador de 9 a 8. El seu rival a la final serà Hongria, amb qui Espanya va empatar en la primera fase del campionat. L’equip hongarès juga a casa i tindrà a favor el suport del seu públic.

La selecció espanyola masculina compta amb dos jugadors terrassencs, Álvaro Granados, del Barceloneta, i Bernat Sanahuja, del CN Terrassa. Granados va anotar dos gols en la victòria d’ahir.

El partit de semifinals va ser d’una intensitat extraordinària i Espanya va destacar en l’aspecte defensiu davant un potentíssim rival. Aquesta solidesa defensiva li va permetre mantenir-se dins l’encontre en el primer període, en el que no va anotar cap gol. Croàcia es va avançar al marcador gràcies a un gol de Marko Macan.

Granados marca el primer
L’escenari va millorar en atac en el segon quart. El terrassenc Álvaro Granados va ser l’encarregat d’obrir el compte ofensiu. Les alternatives van ser constants. Croàcia va tornar a agafar avantatge, però Espanya va remuntar i en dues ocasions es va posar per davant. Es va arribar al descans amb empat a quatre.

En el tercer període els dos equips van mantenir el seu gran nivell de joc. Espanya, de nou, es va posar dues vegades per davant. I en ambdues ocasions, Croàcia va empatar. Al final del tercer quart, 6-6 i el partit obert.

L’últim període va començar amb un gol d’Álvaro Granados. Croàcia va empatar a 7, però un parcial de 2 a 0 amb gols de Roger Tahull i Alberto Munárriz va situar un quasi decisiu 9 a 7 per a Espanya. Vukecivic va reduir les diferències a 20 segons del final, però Espanya no va donar més oportunitats.

La gran final del campionat es jugarà diumenge a partir de les 7 de la tarda.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top