Publicitat
Esports

Derrota a la represa

El CN Terrassa va estrenar la segona volta perdent a la Nova Escullera contra el CN Barcelona per 10 gols a 8 després de l’aturada. El conjunt de Dídac Cobacho va anar a remolc des del segon quart i no va poder redreçar el camí a la represa. Aquest resultat situa els egarencs en el quart lloc de la taula.

Els cenebistes van avançar-se als dos minuts de la mà del boia Duric. Els terrassencs van reaccionar i van capgirar l’electrònic amb dianes de Barroso i Pericas. En el tram final, els locals van recuperar la iniciativa, amb Delgado i Marsal com a artífexs (3-2). Els de Toni Esteller van fer un pas de gegant cap al triomf en el segon quart obtenint una renda de tres gols que van saber gestionar fins al final. Duric, des de la boia, va marcar el quart, poc abans que Idarraga establís el 5 a 2. Sanahuja va reduir distàncies, però Gomà va anotar després el 6 a 3 amb què es va arribar al descans.

Intent de reacció
A la represa, l’equip de Cobacho va reaccionar, però l’intent egarenc no va reeixir. Jordi Chico, en home de més, i Barroso, de penal, van escurçar la diferència a només un gol. El Barcelona va aturar la remuntada per mitjà de Gomà. En només quaranta segons, no obstant, Barroso i Víctor Gutiérrez van col·locar un esperançador empat a set. En els darrers instants del període, Delgado va situar els cenebistes de nou per davant (8-7). En l’últim període, el Natació no va trobar la manera de superar la defensa cenebista. Idarraga va marcar el 9 a 7 als quatre minuts. Sanahuja va signar la resposta egarenca, però a dos minuts del final, Delgado va fer el 10 a 8.

La fitxa

CN Barcelona, 10

Aguirre, Ferrer, Van den Burg, Idarraga (2), Flores, Duric (2), Esteller, Gomà, Delgado (3), Estrany, Marsal (1), Trilles i Estela.

CN Terrassa, 8

Iñaki Aguilar, Sanahuja (2), Mora, Alarcón, Óscar Aguilar, Prieto, Alegre, Pericas (1), Barroso (3), Gutiérrez (1), Rodríguez, Chico (1) i Segura.

Àrbitres. J. C. Colominas i S. Borrell.

Parcials. 3-2, 3-1, descans, 2-4, 2-1.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top