Publicitat
Esports

Bona actuació dels equips del Terrassa BC a la Lliga Catalana 

Els dos primers equips del Terrassa Bowling Club van signar bones actuacions a la tercera jornada de la Lliga Catalana. El primer equip, que milita a la Primera Catalana, va visitar les instal·lacions de Les Gavarres, a Tarragona. Els jugadors Àlex Fernández, Aleix Soriano, Manuel Soriano, Avelino Antúnez, Iván Agustí i Valentí Mas van totalitzar vint-i-un punts. Els terrassencs ocupen la cinquena posició amb 57 punts. Per la seva banda, el Terrassa BC "B" de Tercera Catalana va jugar a la localitat gironina de Sant. Manel Toral, José Antonio Góngora, Joan Gilabert, Svetlana Dementieva i Loli Cirera van aconseguir un total de trenta punts i se situen en la quarta posició de la taula amb 71 punts.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top