Publicitat
Esports

El Barça guanya el títol

El FC Barcelona es va proclamar campió del Torneig Manolo Guerrero aleví de futbol-11 organitzat pel Jabac. El conjunt barcelonista es va imposar l’Espanyol a la final, en un partit que es va decidir als penals després que finalitzés amb empat a un gol.

El Barça va dominar amb autoritat el seu grup de la primera fase, disputat al camp de Can Jofresa. Els blaugranes van guanyar els quatre partits que van disputar: 2-0 l’Associació de Clubs de Terrassa; 3-0 la Rapitenca; 1 a 0 el Cornellà; i 4-0 l’Hospitalet.

En aquest mateix grup, el Cornellà va finalitzar segon. Només va caure amb el Barça i es va imposar l’Hospitalet per 2 a 1; 6-0 l’Associació de Clubs de Terrassa; i 1-0 la Rapitenca. La tercera posició va ser per l’Hospitalet amb 4 punts, obtenint plaça per als quarts de final al ser un dels dos millors tercers. La Rapitenca, també amb 4 punts, va ser quarta i l’Associació de Clubs va ocupar la cinquena posició amb zero punts.

Pel que fa al grup que es va disputar a Les Palmeres, el Nàstic de Tarragona va ser el guanyador amb 12 punts. Els tarragonins van derrotar el Mollet (3-0), el Lleida (2-0), l’Espanyol (2-0) i el Jabac (2-0). La segona plaça va ser per a l’Espanyol, amb 7 punts. Malgrat la derrota amb el Nàstic, va guanyar el Jabac (2-0) i el Mollet (1-0) i va empatar amb el Lleida (0-0). El Jabac va finalitzar en la tercera posició amb 4 punts, que no li van permetre seguir a quarts de final. Mollet i Lleida van tancar el grup amb 2 punts.

Finalment, en el grup de La Maurina, la Damm va ser primera amb 10 punts, els mateixos que el Girona, que va finalitzar segon. L’equip cerveser va guanyar el Sant Andreu (3-1), el Mataró (4-0), i l’EF Gavà (2-1). I va empatar a 0 amb el Girona. El conjunt gironí, per la seva banda, es va imposar per 1 gol a 0 al Mataró i al Sant Andreu, i per 2 a 0 l’Escola Futbol Gavà. En aquest grup, el Sant Andreu va ser tercer amb 6 punts i va avançar a quarts de final. El Gavà, amb 3 punts, va ser quart i el Mataró, amb 0, cinquè.

Emoció
Els quarts de final van ser molt igualats. El FC Barcelona es va classificar per a semifinals després de superar als penals l’Hospitalet. El temps reglamentari va concloure amb un marcador d’empat a un gol. Per la seva banda, el Nàstic va eliminar el Girona gràcies a un resultat d’1 a 0. Per l’altra banda del quadre, el Sant Andreu es va classificar per a les semifinals guanyant a la tanda de penals el Girona. El partit va finalitzar amb empat a un gol. I finalment, l’Espanyol va entrar a la fase dels quatre millors superant el Cornellà per 2 a 0.

A les semifinals, barcelonistes i espanyolistes van imposar la seva jerarquia. Mentre que el FC Barcelona superava el Nàstic per un resultat de 2 a 0, l’Espanyol signava el mateix marcador contra el Sant Andreu.

A la gran final del torneig, Barça i Espanyol van mostrar el seu nivell com a principals favorits. El temps reglamentari va finalitzar amb un marcador d’empat a un gol. I en el llançament de penals, l’equip blaugrana es va mostrar més encertat i va aconseguir el títol.

Cal recordar que aquest torneig té com a principal particularitat el fet que es disputa en format de futbol-11 per a equips alevins. En aquesta categoria, les competicions oficials es juguen en format de futbol-7. És, per tant, un assaig per al canvi de la temporada següent.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top