Publicitat
Esports

Ramon Rius: “Ens ho hem de fer mirar”

Ramon Rius, entrenador del CD Terrassa, estava entre sorprès i frustrat després d’haver vist tant a prop els tres punts i haver-los perdut tant de seguida, fins a tres vegades en els vuit darrers minuts. "No havia viscut mai un partit així. Si el Jolaseta ens fa sis gols i ens els fa com ens els ha fet, possiblement no ens mereixem estar a la Divisió d’Honor. És incomprensible que puguem estar en tres ocasions per davant del marcador als minuts finals i no siguem capaços de rematar el partit", explicava el tècnic terrassenc, molt dolgut pels dos punts que es van escapar "in extremis" de Les Pedritxes. En relació a l’encontre, Rius va assenyalar: "Ha estat molt estrany, amb dotze gols i moltes ocasions. Francament, hem de fer un esforç molt important en defensa. No podem donar aquestes facilitats", advertia. En relació al resultat va assenyalar: "Hem sumat un punt més i continuem estant allà. Però era un partit del qual havíem de sortir victoriosos i no ha estat així. Potser aquests dos punts els trobarem a faltar a final de temporada. A l’últim minut estàvem guanyant i els hem concedit massa tirs. Ens ho hem de fer mirar", va reblar.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top