Publicitat
Esports

Sergi Enrique tornarà en breu a la selecció

Amb 314 partits a les seves espatlles, el central terrassenc de l’Atlètic Sergi Enrique és el jugador que més vegades ha vestit la samarreta de la selecció espanyola de hockey. Estranyament, l’internacional no ha disputat fins ara cap dels partits de la Pro League que la selecció espanyola utilitza com a preparació per als Jocs Olímpics de Tòquio. Inicialment, semblava que la seva sanció a la passada Copa del Rei li havia passat factura d’alguna manera pel que fa a la seva possible continuïtat a la selecció espanyola. El tema, però, està ja solucionat.

Aquesta mateixa setmana, el seleccionador espanyol Fred Soyez ha parlat amb el jugador terrassenc i s’han desfet d’una vegada tots els malentesos que hi pogués haver. Enrique és un jugador més dels seleccionables i té moltes possibilitats de viure els seus quarts Jocs Olímpics a la capital nipona.

Debutarà a la Pro League
Tot i que no ha entrat a la llista de vint convocats per jugar a València els dos partits davant d’Austràlia, Soyez va explicar ahir que sí que estarà present en partits posteriors. "No hi ha cap problema amb Sergi Enrique. Hem estat parlant aquesta setmana. El que va passar a la Copa del Rei no té res a veure amb tot això. Hem decidit provar d’altres jugadors, però ell ja està realitzant el seu pla de treball i jugarà a la Pro League. És un dels nostres capitans i tornarà ben aviat", explica Soyez, que dimarts viatjarà a València amb els seus jugadors per preparar els partits davant d’Austràlia.

Enrique, que té 32 anys, té moltes possibilitats d’entrar a la llista definitiva de setze jugadors olímpics. Soyez treballa en aquests moments amb un grup de 28 homes, dels que haurà de triar els 16 de Tòquio més dos suplents: un porter i un jugador.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top