Publicitat
Esports

“Hauríem d’haver fet un altre partit”

90 minuts de màxima intensitat i entrega no van ser suficients perquè el San Cristóbal marxés de Les Comes amb alguna mena de recompensa. Contra un rival molt necessitat i en un terreny de joc que no s’adapta a les característiques del seu equip, Oliver Ballabriga, tècnic egarenc, no va amagar que, potser, haurien d’haver gestionat d’una manera diferent el partit. "Hauríem d’haver fet un altre tipus de partit, tenir més la pilota, però per molt que ho parlem, el nostre ADN és el de lluitar, barallar i guanyar molts duels. Avui el camp era molt gran i el partit no demanava això, però no podem demanar als jugadors que ho facin tot bé".

L’empat era un bon premi
El preparador parroquial, a més, no amagava que el seu equip era conscient que l’empat no era un mal resultat. "Quan jugues no busques l’empat, ho havíem parlat, ells havien de buscar la victòria, però crec que era un partit de zero a zero. Segurament, marxar amb un punt ja ens anava bé".

Tot i la derrota final, Ballabriga assegurava que els seus jugadors estaven enrabiats, però confiats de cara al final de temporada. Estem enfadats, era una bona oportunitat de guanyar i deixar-los a dotze punts. Ens ha faltat paciència, el vestidor està cabrejat, però per sort estem per davant, no perdem el ‘gol-average’ i només quedar pensar a competir i pensar en el Peralada la setmana que ve", assegurava.

Tot i el positivisme, una crítica. "Potser ens hagués anat bé tenir més la pilota, dominar més el partit, però sobretot en l’apartat ofensiu ens hem equivocat en quasi totes les decisions", explicava Ballabriga.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top