Publicitat
Esports

La Federació Internacional suspèn la Pro League fins al 15 d’abril

La Federació Internacional de Hockey ha suspès fins al proper 15 d’abril els partits de la Pro League. La mesura s’inscriu en el marc de decisions per evitar la propagació del coronavirus. Espanya pren part en el torneig masculí i la setmana passada ja va veure suspesos els seus partits amb Austràlia després de la negativa d’aquesta selecció a viatjar a Europa.

La Federació Internacional manté en aquests moments la celebració del torneig i destaca que no es jugaran partits després dels Jocs Olímpics. “En funció de l’evolució de la situació i de les decisions dels poders públics, es jugarà cada partit que es pugui organitzar entre finals d’abril i abans dels Jocs Olímpics”, diu el comunicat emès pel màxim òrgan del hockey mundial

Espanya va jugar el darrer partit al mes de febrer a Nova Zelanda i els seus propers compromisos són el 15 i el 17 de maig contra Bèlgica a la ciutat d’Anvers.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top