Publicitat
Esports

Més de cent jugadors de la Lliga Hockey + passen la revisió mèdica a Barcelona

Més de cent jugadors de la Lliga BBVA Hockey Plus han passat en els últims tres mesos per la Unitat de Revisions de la Clínica Mi Tres Torres de Barcelona per a fer la revisió mèdica a la que estan obligats, a partir d’aquest any per poder participar en aquesta lliga reglada que organitza la Federació Catalana de Hockey. La Clínica Mi Tres Torres, a través de Fundació Alex, es va oferir per dur a terme gratuïtament la revisió a tots els jugadors com a acció de responsabilitat social, donant suport així els objectius de la fundació de promoure la plena integració de les persones amb discapacitat a través de l’esport. Les revisions s’ han fet fins a principis d’any. Les proves realitzades han consistit en una valoració personal i familiar, una antropometria, una exploració de l’aparell locomotor i de la flexibilitat, una exploració respiratòria amb espirometria, una exploració cardiovascular amb electrocardiograma i una presa de la tensió arterial. Un cop finalitzades les proves, els jugadors han rebut un informe mèdic per part del metge intensivista Tomás Torres.

Acord amb la Federació
Aquestes revisions han estat possibles gràcies a l’acord signat entre les tres institucions: Mi Tres Torres, Fundació Alex i Federació Catalana de Hockey, en el què es va anunciar que la clínica Mi Tres Torres es convertiria servei mèdic oficial de la Lliga Hockey +, una competició dirigida a persones amb discapacitat intel·lectual que pretén la inclusió d’aquest col·lectiu en el món de l’ esport. Aquesta no és l’única col·laboració entre la Lliga Hockey + i la Fundació Alex. Fa uns mesos, va ser un dels projectes seleccionats per a la seva gala benèfica. Amb la recaptació s’han adquirit sabatilles de hockey per a tots els jugadors i defenses noves per als porters.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top