Publicitat
Esports

Un 4 a 0 al tercer parcial sentencia el derbi pel CN Terrassa

L’equip femení del CN Terrassa va sumar la seva segona victòria en el campionat de Lliga davant el CN Rubí, en un derbi que es va decidir de forma definitiva en el tercer quart. Les egarenques van signar un parcial de 4 a 0 que va deixar el marcador en un 9 a 3 ja sense possibilitat de canvis. Cn Mataró, CN Sant Andreu i CN Terrassa lideren la classificació amb sis punts, visualitzant a la classificació la seva superioritat amb relació a Zaragoza, Rubí i Concepción, encara sense puntuar després de dos partits.

L’encontre va tenir una durada major del que és habitual, a causa de diverses apagades de llum que es van produir a la piscina de l’Àrea Olímpica.

El primer quart es va desenvolupar de forma equilibrada, sense que cap dels dos equips exercís una superioritat en el marcador. Camús va ser l’encarregada d’inaugurar el marcador als quatre minuts, en una jugada de superioritat numèrica. Cantero va augmentar la diferència poc després. El Rubí no va abaixar els braços i va aconseguir restablir la igualtat en el marcador. Primer amb un llançament exterior de Triviño i després amb un penal que va transformar Ruiz. Amb l’empat a dos gols es va arribar al final del primer quart.

Un parcial de 2 a 0 a l’inici del segon quart va retornar el domini a l’equip de Xavi Pérez. Panicello, amb un llançament potent, i Descalzi, de vaselina, van anotar els gols de l’equip local. A partir d’aquest 4 a 2, es va produir un intercanvi de gols entre ambdós equips cins al 7 a 5 amb què es va arribar al descans. Anna Roldán, Soriano i Ruiz van ser les golejadores del CN Rubí i Domènech, en dues ocasions, i Camus van ser les autores dels gols terrassencs. Amb un marcador de 7 a 5 es va arribar a la mitja part.

Va ser en el tercer quart quan el CN Terrassa va trencar l’equilibri de forma definitiva, amb un parcial de 4 a 0 que va esdevenir definitiu. Ortiz, Leitón i Cantero van anotar tres gols seguits de penal. A dos minuts per acabar el tercer quart, Bea Ortiz va tornar a marcar per enfilar el marcador fins a l’11 a 5.

En l’últim període, les locals van abaixar el ritme i es va mantenir un equilibri golejador entre tots dos equips. Manchego i Ruiz van parar la ratxa anotadora de les terrassenques, però Leitón i Ortiz van sumar dos nous gols per establir el 13 a 7 definitiu.

CN Terrassa, 13

Domene, Peña, Panicello (1), Ortiz (3), Cantero (2), Cardona, Rodríguez, Montoya, Descalzi (1), Camus (2), Domènech (2), Leitón (2).

CN Rubí, 7

Jiménez, A. Roldán (1), Gerschcovsky, Abril, Manchego (1), R. Roldán, Ruiz (3), Rodríguez, Prados, Alonso, Soriano (1), Triviño (1), Gómez.

Àrbitres. Sánchez i López.

Parcials. 2-2, 5-3, 4-0, 2-2.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top