Publicitat
Esports

Feia nous anys que no s’arrencava amb un ple

El Terrassa FC ha començat la Lliga de forma impecable. Sis punts de sis possibles en les dues primeres jornades del campionat, cap gol rebut i en disposició d’assaltar el lideratge del grup si el diumenge suma els tres punts al camp de l’Igualada, primer classificat amb nou punts en tres partits. Un partit de la màxima exigència per als de Xevi Molist.

Aquest començament de temporada feia nou anys que no és produïa per part del conjunt egarenc. L’última vegada que el Terrassa va guanyar els dos primers partits va ser a la temporada 2011-12. En aquell exercici, els egarencs van guanyar a Vilafranca a la primera jornada per 1 a 3 i a la segona van golejar l’Amposta al Camp Olímpic per 5 a 3.

Un antecedent
Prenent com a referència les darreres onze temporades a Tercera Divisió, aquestes dues citades són les úniques en què el Terrassa FC ha fet el ple de punts en les dues primeres jornades. En sis oportunitats, el seu balanç ha estat de quatre punts i en dues ocasions s’ha quedat amb un punt al seu caseller.

El pitjor balanç el va signar a la temporada 2012-13, quan va caure en els dos primers partits i no va estrenar el compte després de dues jornades. En aquell exercici, el Terrassa va debutar amb una derrota a casa per 0 a 2 contra l’Europa i en la segona va perdre també, en aquest cas per 1 a 0, al camp del Vilafranca.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top