Publicitat
Esports

Domingo Ortega marxa de l’Europeu de veterans amb quatre medalles

L’atleta de la UA Terrassa Domingo Ortega, va finalitzar la seva participació en el Campionat d’Europa de veterans disputat a Madeira amb dues medalles més, en aquest cas a la prova de cursa de muntanya. Abans havia obtingut el títol per equips en la cursa de 10 quilòmetres i en la mitja marató. Domingo Ortega va guanyar la medalla d’or per equips amb la selecció espanyola i el bronze en la prova individual en la categoria M70. La cursa, de 8,5 quilòmetres, va ser molt dura a causa d’un recorregut en pujada continuada i una climatologia extrema amb molt fred i pluja. En la classificació individual va ser tercer amb una marca de 3.47’19” . Per equips, Espanya va obtenir l’or amb un equip format per Domingo Ortega, Fernando Silveiro i Airam Medina.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top