Publicitat
Esports

Un gol de Pau Quemada va ser suficient per a l’Egara

Va ser capaç el Club Egara d’imposar-se en un dels camps més incòmodes de la categoria, el del Complutense. Els madrilenys estan signant una molt bona temporada i s’han consolidat a la sisena posició, mentre que el Club Egara segueix mostrant la seva habitual solvència per resoldre partits a priori poc amables. Gràcies a vèncer per la mínima a Somontes, els homes de Ramon Sala es mantenen segons, a un sol punt de distància d’un Atlètic a qui visitaran diumenge.

El conjunt del Pla del Bon Aire no va patir pel resultat. Els madrilenys es defensaven amb ordre, però al minut 40, Pau Quemada va fer el 0 a 1 definitiu. Faltant tres minuts, els locals van jugar sense porter i Xavier Aguilar va perdonar en un remat de revés que hauria estat el 0 a 2.

Complutense, 0

Álvarez, Madrid, Muñoz, Álvarez-Villabol, Curiel, Prol, Villegas, Gutiérrez, Cobos, Sanz i Arqués, equip inicial, González, Castaño, Martín, Javier Fernández, Álvaro Fernández i Lamuedra.

Club Egara, 1

Cortès, Gil, Recasens, Novell, Farrés, Pol Gispert, Clapés, Quemada, Divorra, Xavi Gispert i Aguilar, equip inicial, Broto, Aura, Prat, García-Chicote, Torras i Torruella.

Àrbitres. Jorge Ocaña i Álvaro López.

Gol. 0-1, minut 40, Pau Quemada.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top