Publicitat
Esports

El València, un rival de Primera per al Terrassa

El València CF, equip de la Primera Divisió, serà el rival del Terrassa FC en la primera eliminatòria de la Copa del Rei. El partit es disputarà, al Camp Olímpic, el dimecres 16 de desembre en una ronda a partit únic. El sorteig es va fer ahir a l’estadi de La Cartuja de Sevilla. En el club egarenc l’emparellament es va acollir amb satisfacció per la possibilitat d’enfrontar-se a un equip amb història i potencial, un dels millors que podia caure en sort en el sorteig malgrat que el partit, segurament, es disputarà a porta tancada si no canvia la normativa vigent. Els valencianistes són els actuals campions de la Copa, ja que la final de la temporada anterior, entre Athlétic Club i Real Sociedad encara no s’ha disputat.

Antecedents
Terrassa i València han tingut poques oportunitats de trobar-se al llarg de la seva història. De fet, només s’han enfrontat en tres oportunitats i sempre en encontres amistosos. La darrera vegada va ser l’any 1934.

Els primers partits es van produir l’any 1921, en un viatge que el Terrassa va fer a terres valencianes. Es van jugar dos encontres amistosos. El primer va ser el 30 de juliol i el Terrassa va guanyar per 0 a 5, en un partit en el qual va destacar Argemí, autor de quatre gols. L’endemà, nou enfrontament entre els dos equips i en aquesta oportunitat victòria del València per 3 a 2. Després, l’any 1934, el València es va desplaçar a jugar al camp del Terrassa. I la golejada aquesta vegada va ser valencianista: 3 a 7.

El Terrassa no participava a la Copa del Rei des de la temporada 2006-07. En aquella oportunitat va caure a partit únic al camp del Barbastro. El partit va finalitzar amb empat a zero i els aragonesos van guanyar 5 a 4 als penals.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top