Publicitat
Esports

El CN Terrassa apallisa el Concepción a domicili 

El CN Terrassa no va tenir dificultats per derrotar, a domicili, el Concepción Ciudad Lineal de Madrid en el darrer partit de la primera volta de la primera fase del campionat. Les egarenques mantenen la segona posició del seu grup amb aquest resultat.

El partit es va desenvolupar en les directrius previstes. Camus va anotar dos gols en l’inici de partit. Clemente va fer el primer gol de les locals en transformar un penal, però Bea Ortiz va ampliar distàncies. Garcia va fer el 2 a 3 i Leitón va anotar el quart gol de les de Xavi Pérez, signant el 2 a 4 del final del primer quart.

El segon quart va esdevenir decisiu. El CN Terrassa va signar un parcial de 3 a 7. Pili Peña, en dues oportunitats, i Panicello van situar el resultat en un còmode 3 a 7. Al descans es va arribar amb un 5 a 11 favorable al CN Terrassa, indicador de les diferències entre els dos equips.

L’equip egarenc va mantenir la intensitat en el tercer període, que va resoldre amb un parcial d’1 a 6. I en el quart va arrodonir la golejada amb un 4 a 6 que li va proporcionar una victòria indiscutible.w

El masculí juga avui amb el Mediterrani
L’equip masculí del CN Terrassa juga avui, a les 8 del vespre, contra el Mediterrani a la piscina de l’Àrea Olímpica. Aquest partit va ser ajornat i correspon a la tercera jornada del campionat. Els egarencs són líders del seu grup amb 9 punts. El Mediterrani, amb els ex terrassistes Jordi Pérez i Donat Galeev, és tercer amb 7. Víctor Alegre, sancionat, serà l’única baixa en els locals. "Estem davant d’un dels partits més complicats d’aquesta primera fase. Els punts són rellevants perquè poden sumar de cara a la segona fase", diu el tècnic, Dídac Cobacho.

Concepcion Ciudad Lineal, 10

Alzuaz, Moreno (1), San Pedro, Clemente (2), Ana Arias, Andrea Arias (1), García (3), Suárez, Morales, Mira, Díaz (2), Pacheco (1), Cruz.

CN Terrassa, 23

Domene, Peña (3), Panicello (2), Ortiz (3), Cantero (1), Cardona (2), Cuenda (1), Montoya (3), Descalzi (2), Camus (4), Domènech, Leitón (2), Tamayo.

Àrbitres. Dessources i Godoy.

Parcials. 2-4, 3-7, 1-6, 4-6.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top