Publicitat
Esports

Exhibició del Club Egara

Els derbis acostumen a ser partits travats, de marcador curt i poques oportunitats. El duel entre el CD Terrassa i el Club Egara, però, va fer bocins aquest tòpic per esdevenir un autèntic festival de hockey. Un festival en el qual el Club Egara va mostrar la seva millor imatge de la temporada. Les noies que entrena Albert Massaguer van saber pressionar molt bé a un CD Terrassa al que van anul·lar al primer quart. Les de Litus Ullés no van sentir-se còmodes en cap moment sobre el camp. Tot i això van ser capaces d’aixecar-se després d’un 0 a 2 advers. Van empatar a dos i van entrar al darrer període amb un 2-3 desfavorable. Podia passar encara de tot, però tres contracops visitants van deixar el marcador en un 2 a 6 que fa molt de mal, especialment tractant-se d’un derbi local.

Un "hat-trick" estel·Lar
La internacional del Club Egara Carola Salvatella va anotar tres dels sis gols de les visitants. Va obrir el marcador de penal als vuit minuts en desviar una bola i al minut 21 va aprofitar un dels molts errors defensius d’un imprecís CD Terrassa per començar a decantar la balança amb el 0 a 2. Les de Les Pedritxes, però, van reaccionar tres minuts més tard gràcies a un clar stroke que Clara Ycart va convertir en un 1 a 2 que donava esperances a un CD Terrassa que va acabar molt bé el segon període.

La inèrcia va continuar després del pas per vestidors. No s’havia acomplert encara el primer minut quan Júlia Pons va empatar i va fer que el matx tornés a la casella de sortida. Però el Club Egara va insistir en la seva pressió i en el seu excels joc de possessió. Al minut 40, Miriam Gibert va aprofitar un rebot de penal per fer el 2 a 3 amb què va acabar el tercer període.

Tot i que el Club Egara estava jugant millor, el marcador era curt i tot era, encara, possible. Al darrer període, però, el CD Terrassa se la va haver de jugar i va deixar moltes opcions de contra a les del Pla del Bon Aire, que van acabar golejant de la mà de Maria Tost, Mireia Herrero i Carola Salvatella. El CD Terrassa ha caigut a la cinquena plaça, amb dos punts més que un Egara que s’ha situat sisè.

Sensacions ben oposades
"Sempre fa il·lusió fer un partit tan rodó en un derbi. L’equip ha gaudit i ha treballat molt. Ens hem posat 0-2, però el Terrassa ens ha empatat. Sabíem que no seria gens fàcil, però ho hem acabat resolent bé", comentava Albert Massaguer, tècnic del Club Egara. Des de l’altra banqueta, Litus Ullés deia: "El resultat és el que mana. No hem fet el que havíem plantejat. Però no valen les excuses. Hem anat sempre a remolc".

 
CD TERRASSA, 2

Pustilnik, Monroig, Pineda, Naia Alonso, Arola Ycart, Pons, Forte, Clara Ycart, Llordés, Escaich i Villoro, equip inicial, Lena Alonso, Mata, Adell, Gibert, Petchamé i Fonollosa.

CLUB EGARA, 6

Girabent, Gómez, Nonna López-Llauder, Fitó, Willig, Colet, Gibert, Tost, Herrero, Carola Salvatella i Bonastre, equip inicial, Gispert, Cristina Salvatella, Adell, Carla López-Llauder, Fuentes i Fontanes.

Àrbitres. M. Romero i F. Tormo.

Gols. 0-1, minut 8, Carola Salvatella de penal-córner; 0-2, minut 21, Carola Salvatella; 1-2, minut 24, Clara Ycart d’stroke; 2-2, minut 36, Júlia Pons; 2-3, minut 41, Miriam Gibert de penal-córner; 2-4, minut 55, Maria Tost; 2-5, minut 63, Mireia Herrero; 2-6, minut 65, Carola Salvatella.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top