Publicitat
Esports

Justa golejada del Club Egara en el derbi

No va notar en absolut el Club Egara el cansament del dia anterior en el matx davant de l’RC Polo. Malgrat les baixes, els de Ramon Sala es van imposar amb gran solvència al Pla del Bon Aire al CD Terrassa. El derbi no va tenir massa història. Només s’havien jugat vuit minuts quan Pol Gispert va aprofitar un penal-córner per obrir el marcador.

Tot i ser conscient de la superioritat del rival, el CD Terrassa ho va intentar. Gairebé empata, però Jan Lara va desaprofitar un stroke. Ja al segon període, el Club Egara va deixar el duel sentenciat gràcies als gols de Xavi Gispert i Àlex Broto. El control del partit va ser en tot moment per als locals, que van disposar d’accions molt clares per endur-se una golejada encara molt més favorable. Tret d’alguna acció aïllada en els dos darrers quarts, el CD Terrassa no va generar massa perill davant la porteria local. I a l’inici del darrer quart, Pere Divorra va signar un 4 a 0 que resultaria ja definitiu per a un Egara que és colíder de la competició, empatat a 25 punts amb el Club de Campo.

Perilla la Copa del Rei
La derrota en el derbi deixa el CD Terrassa amb poques opcions de classificar-se per a la Copa del Rei de València, que se sortejarà dilluns. Els de Les Pedritxes són vuitens, però no depenen d’ells. El partit que tenen ajornat amb el Giner de los Ríos el jugaran dimarts dia 8 a dos quarts d’una. A efectes de la Copa, el resultat serà un 0 a 0.

CLUB EGARA, 4

Cortès, Gil, Recasens, Novell, Clapés, García-Chicote, Divorra, Torras, Xavi Gispert, Quemada i Aguilar, equip inicial, Broto, Pol Gispert, Mercadé, Bautista, Prat i Trujillo.

CD TERRASSA, 0

Calvache, Vericat, Avellaneda, Galí, Xavi Lara, Jan Lara, Bretones, Edu de Ignacio-Simó, Petchamé, Miralles i Garreta, equip inicial, Marc Lara, Isaac de Ignacio-Simó, Reig, Colomer, Roset i Carnicer.

Àrbitres. Carlos Dolz i Paul Salvati. Van ensenyar una targeta groga al jugador local Xavi Gispert.

Gols. 1-0, minut 8, Pol Gispert de penal-córner; 2-0, minut 21, Xavi Gispert; 3-0, minut 30, Àlex Broto; 4-0, minut 55, Pere Divorra.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top