Publicitat
Esports

Partit clau per al San Cristóbal

Partit determinant per al San Cristóbal el que demà (12 del migdia) juga al seu camp davant el Santfeliuenc. Els de Ca n’Anglada, després de complir jornada de descans a la darrera jornada, tenen la possibilitat de sumar tres punts de gran importància en la seva lluita per fer-se amb una de les sis primeres places del seu grup en la primera fase, el que li asseguraria la permanència en la categoria una temporada més. Actualment el San Cristóbal està classificat en la setena plaça a un punt del Castelldefels. A quatre punts de distància, però amb un partit més, es troba el Santfeliuenc com a cinquè classificat. Per tant, un triomf dels parroquials ajustaria molt la classificació i obriria les portes als locals per lluitar per un objectiu que cobriria les expectatives de la temporada.

"És un compromís molt important. Hi ha una gran diferència entre guanyar i no fer-ho", diu el tècnic, Oliver Ballabriga. "És un partit que pot marcar el nostre futur."

L’equip parroquial arriba a aquest compromís reforçat moralment per la victòria obtinguda al seu darrer partit al camp de l’Igualada. Un resultat que va tallar la ratxa d’empats i que va rellançar les opcions de futur de l’equip. Cal no oblidar, a més, que tres dels propers quatre compromisos de Lliga els disputa al camp municipal de Ca n’Anglada, un fet rellevant per a un equip que acostuma a donar la seva millor versió en camp propi.

El Santfeliuenc també aspira a assegurar-se la permanència en la primera fase. El conjunt dirigit per Andrés González suma ara dues victòries consecutives i tres en els quatre darrers partits.

El partit es podrà veure en directe al canal de televisió de la Federació Catalana.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top