Publicitat
Esports

Xero Gasol: “Hem fet un gran partit en defensa”

Xero Gasol, entrenador de l’Atlètic, compartia després de la classificació d’ahir l’entusiasme dels seus jugadors: "Hem fet un molt bon partit i ens mereixem jugar les semifinals. Als dos primers quarts hem estat molt bé. També en els dos darrers, on hem treballat molt bé en defensa i hem disposat d’oportunitats per a sentenciar el partit".

L’entrenador de l’Atlètic entén que tàcticament els ha sortit tot rodó: "Ens ha sortit el partit que teníem previst i hem sabut aprofitar les ocasions que hem tingut. És cert que hem patit amb el 2 a 1, quan el Polo ha tingut més possessió, però el nostre porter no ha hagut de fer grans intervencions", comentava.

Marc Calzada, porter de l’Atlètic, va analitzar així un triomf que obre el camí dels de Can Salas cap a la que seria la seva tercera final consecutiva. "Ha estat un partit duríssim, una guerra en tota regla. Estem molt contents perquè hem aconseguit classificar-nos. Ara toca descansar i preparar-nos bé per a les semifinals". Per a Calzada, la clau del triomf terrassenc ha estat "treballar molt i defensar molt bé. Hem fallat bastant en atac, però penso que a nivell defensiu hem fet un partit de deu. Hem de felicitar-nos per aquest aspecte i pensar només en el partit de semifinals de demà", assenyala el porter terrassenc.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top