Publicitat
Esports

La UA Terrassa denuncia el mal estat de la gespa de Can Jofresa

La Unió Atlètica Terrassa ha denunciat a les seves xarxes socials el mal estat de la gespa de les pistes de Can Jofresa i l’ús inadequat que s’ha realitzat en els darrers dies, circumstància que ha empitjorat la seva situació. En un vídeo penjat al compte d’Instagram es pot observar el deficient estat del terreny de joc, utilitzat de forma conjunta pel club d’atletisme i el club de rugbi Carboners. “Se’ls va demanar que no entrenessin amb les botes de tacs perquè havia plogut tota la nit anterior. Però no ens han fet cas i han destrossat la gespa”, denuncia un entrenador del club. “Sento impotència. Es trenquen javelines de més de mil euros.”

El club ha afegit que el problema es produeix quan la gespa està molt mullada a causa de la pluja i es produeix fang que posteriorment s’endureix i perjudica la pràctica atlètica. “Ningú ens fa cas quan fem aquestes demandes”, diu el president, Santi Ferrer. “Es tracta que s’intenti fer respectar unes normes per part de tothom, sigui quin sigui l’usuari, per preservar l’estat de la gespa.” El club, a les seves xarxes, ha comentat que “no hi ha dret al maltractament continuat al qual altres entitats sotmeten les nostres pistes. Ho hem denunciat des de fa temps. Passen olímpicament de les normes, es riuen a la cara dels conserges i de les nostres peticions, ens prenen horaris sense previ avís i pugen abans d’hora a les pistes i es fiquen dins del camp quan encara estan els nostres atletes en el seu torn d’entrenament”, denuncia el club d’atletisme.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top