Publicitat
Esports

El CN Terrassa estrena l’any amb una victòria

El CN Terrassa va començar el 2021 amb un triomf convincent a la piscina del CE Mediterrani, on es va imposar per sis gols de diferència (7-13) en partit corresponent a la vuitena jornada. El conjunt de Dídac Cobacho continua amb un ple de victòries en la fase regular de la competició, concretament sis de sis, i es consolida en la primera posició del grup "A", a falta de disputar els dos partits amb el seu màxim perseguidor en la classificació, el CN Barcelona.

En els primers minuts, el Mediterrani es va situar momentàniament per davant en el marcador gràcies a una diana d’Álvaro García. Els egarencs van empatar de seguida de la mà d’Alarcón. Barroso i Gutiérrez van ampliar la diferència per situar l’1 a 3 al final del període.

Domini visitant
En el segon quart, l’equip terrassenc va continuar dominant. Un nou encert de Gutiérrez va certificar un parcial de 0 a 4 que es portava gestant des dels primers vuit minuts. El conjunt del barri de Sants va apropar-se amb una diana de Guillem García. Els de Dídac Cobacho, però, van seguir controlant la situació i, en un context d’intercanvi de gols, van marxar al descans amb tres gols de marge, després que Gutiérrez establís el 5 a 8.

A la represa, l’equip terrassenc va posar una marxa més al partit i va ampliar la diferència amb un parcial de 0 a 2, obra de De Lera i de Chico, que va batre Fuertes amb una vaselina precisa (5-10). L’encert en atac es va complementar amb un gran treball defensiu i les bones parades de Motos, que va aconseguir mantenir la porteria a zero en el tercer període del duel.

En els últims vuit minuts, el CN Terrassa va gestionar a la perfecció la renda adquirida. El Mediterrani, amb els ex Jordi Pérez i Donat Galeev a les seves files, va mirar d’escurçar el desavantatge a través de Minguell i Frigola, però els gols de Gutiérrez, Alarcón i Barroso van enfilar el resultat final fins al 7 a 13.

CE Mediterrani, 7

Fuentes, Jan Pérez, Frigola (1), Corres, Galeev, Minguell (1), Roca, Grau, Jordi Pérez, Robert (1), Guillem García (2), Álvaro García (2) i Ortega.

CN Terrassa, 13

Motos, Alegre, Fran Sánchez, Alarcón (2), Carrillo (1), Prieto (1), Barroso (2), Pericas, Gutiérrez (5), De Lera (1), Rodríguez, Chico (1) i Iván Sánchez.

Àrbitres. Francesc Xavier Buch i Oriol Jaumandreu.

Parcials. 1-3, 4-5, 0-2, 2-3.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top