Publicitat
Esports

Atlètic i Egara volen trobar-se a la final

Aquesta tarda, Atlètic-Polo i Egara-Club de Campo

Els petits detalls, sempre els petits detalls. Els tècnics dels quatre equips que aspiren a endur-se demà la lliga coincideixen en el fet que la igualtat és màxima. Atlètic i Egara buscaran reeditar demà la final terrassenca de fa quatre anys, quan Can Salas va acollir la seva “final-four”. Però els dos conjunts egarencs saben que no es poden refiar dels seus rivals a semifinals, el Polo i el Club de Campo respectivament. D’aquests quatre equips, els madrilenys són els únics que mai no han guanyat la lliga. Els altres tres encapçalen el palmarès de títols, amb l’Atlètic en primer lloc amb 21 lligues.
Els quatre contendents arriben a aquest tram final de la temporada sense baixes. Totes les cartes són damunt la taula. Qualsevol pot guanyar la lliga i adjudicant-se la primera de les dues places que té el hockey espanyol de cara a la propera EHL.
La temporada passada, la Covid va evitar que hi hagués campió. El darrer és un Club Egara que buscarà el doblet a casa de l’etern rival. I l’Atlètic, més enllà de jugar a casa, se sap favorit.
Xero Gasol, entrenador de l’Atlètic, assenyala: “Estem molt il·lusionats i preparats per arribar a la final. Segur que respondrem com toca. El Polo és un equip fet per guanyar-ho tot, amb molts internacionals. Però assumirem la nostra responsabilitat i farem el nostre joc”. El tècnic del seu rival, Roger Pallarols, comenta: “Necessitem guanyar la lliga per ser a l’EHL. Espero un partidàs davant de l’Atlètic. Som dos equips amb molta història al darrere i amb molta rivalitat. Serà un partit en majúscules”, assegura.

Ramon Sala, optimista
A les 16, l’Egara disputarà la segona semifinal davant del Club de Campo. “Arribem en un bon moment. Aconseguir el doblet seria importantíssim. Quan vam assolir l’últim encara jugava jo”, explica Ramon Sala, entrenador d’un Club Egara que vol revenjar-se de la derrota per 2 a 1 davant de l’Atlètic a Can Salas l’any 2017. I afegeix: “Tot es decidirà a les àrees. No crec que ningú faci plantejaments molt ofensius, tot i que els partits sempre espoden trencar”, diu.
Pablo Usoz, entrenador del Club de Campo, coincideix a dir que pot passar de tot. “El duel contra l’Egara està al 50%. Penso que els quatre equips estem a un nivell semblant”, comenta.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Atlètic i Egara volen trobar-se a la final
To Top