Publicitat
Esports

Espanya s’acomiada de la Pro League perdent 2-0 amb la Gran Bretanya

Fred Soyez donarà a conèixer en pocs dies la llista de 18 internacionals per a l’Europeu d’Amsterdam

Els internacionals espanyols, abans del partit d'aquest diumenge a Londres / FIH

La selecció espanyola masculina de hockey ha tancat aquest diumenge la seva participació a l’FIH Pro League amb derrota. El combinat que prepara Fred Soyez ha caigut per 2 gols a 0 a Londres davant de la selecció britànica en un duel força equilibrat.

Rupert Shipperley ha anotat de jugada els dos gols del partit. Ha obert el marcador al minut 28 i s’ha arribat al descans amb 1 a 0. Ja al tercer quart, els de Soyez, amb 12 egarencs a la convocatòria, han pogut empatar, però Shipperley ha tancat el partit al minut 41 amb el definitiu 2 a 0. Els amfitrions han llançat dos penals-córner, per tres dels visitants. Cap d’ells ha acabat en gol.

Espanya s’acomiada de la competició amb només 9 punts en els 12 partits que ha pogut disputar. La selecció iniciarà en breu la preparació per a l’Europeu d’Amsterdam. A principis de setmana, Soyez farà pública la llista de 18 convocats.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top