Publicitat
Esports

Oriol Rifà, campió de Catalunya júnior de gimnàstica artística

El pavelló del Pla del Bon Aire va acollir la segona fase de la competició masculina

El júnior Oriol Rifà es va proclamar campió de Catalunya júnior / Lluís Clotet

El Club Gimnàstic Terrassa va acollir el passat cap de setmana la segona fase dels Campionats de Catalunya de gimnàstica artística masculina. Igual que va succeir amb la competició femenina, per als nois, aquesta va ser la primera competició presencial que es feia des que el passat mes de març, quan la pandèmia de la Covid va obligar a aturar l’activitat esportiva. Els gimnastes de més nivell, més avesats a competir de forma més habitual, són els qui més ho han notat. De mica en mica, però, la normalitat es va recuperant.
El gran protagonista d’aquests Campionats de Catalunya va ser el gimnasta júnior de l’entitat terrassenca Oriol Rifà. Es va proclamar campió de Catalunya júnior en via olímpica nivell 9. Va tenir una excel·lent actuació. El gimnasta més destacat del club, que està becat al CAR de Sant Cugat, està seguint enguany una molt bona progressió. Rifà va destacar sobretot en els aparells de cavall d’arcs, anelles i paral·leles, però a més, va tenir una actuació molt homogènia, sense cometre grans errades que el poguessin acabar penalitzant.
Rifà va acabar amb 71.600 punts, seguit per Jan Carreres (CG Sant Boi) amb 71.500 i Enric Beltrán (Gràcia GC), que va completar el podi amb 68.400 punts.
Per part del CG Terrassa, cal destacar també l’actuació de Francesc Barrera, que va aconseguir una meritòria tercera posició general en via olímpica 7. Només el van superar Gabri Barris (Sant GC) i Dídac Segovia (CG Sant Boi), que van ser primer i segon respectivament.

Categories inferiors
Pel que fa a les categories inferiors, el Gimnàstic va copar el podi en la categoria promoció 1, amb Nico Pérez, primer classificat. Jan Carretero va ser segon i Jordi Catalán tercer. En aquesta mateixa categoria, Àlex Castanyer es va classificar en la sisena posició.
En la categoria de promoció 3, Aníbal Mesa es va classificar en la setzena posició en una prova que va tenir com a guanyador el gimnasta del CG Llenas Jan Berjano.

Amb la jornada del cap de setmana, el Club Gimnàstic Terrassa va completar el cicle de competicions que l’entitat ha dut a terme a la nostra ciutat des del mes d’abril. Atès que en la competició masculina de gimnàstica artística hi ha molts menys participants que en la categoria femenina, la màxima competició catalana es va poder celebrar en un sol cap de setmana. Va ser a la seva actual seu, el pavelló del Pla del Bon Aire.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top