Publicitat
Esports

Es comença a instal·lar la gespa artificial al camp de les Fonts

La instal·lació estarà operativa a mitjans del mes d’agost

El projecte del camp de les Fonts entra en la seva recta final / Nebridi Aróztegui

El nou camp de futbol i rugbi de les Fonts ja llueix el color verd després que s’hagi començat a instal·lar la gespa artificial del terreny de joc. Amb això ja es posa en marxa el tram final del projecte de la nova instal·lació esportiva. Està previst que a mitjans del mes d’agost es pugui utilitzar el camp, on els primers equips del Terrassa FC i del San Cristóbal faran una part de la seva pretemporada. Encara restarà per fer la instal·lació dels mòduls destinats a vestidors per encabir els equips que utilitzaran l’equipament esportiu.

La pròxima temporada el camp de les Fonts serà la casa de la UD les Fonts després de molts anys de pelegrinatge per diferents camps de Terrassa. I també acollirà l’activitat del club de rugbi Carboners de Terrassa, que deixaran la seva ubicació a les pistes d’atletisme de Can Jofresa on han crescut en els darrers anys. També utilitzaran el camp una part dels equips inferiors del Terrassa FC.

Cal recordar que l’Ajuntament ha assumit aquest projecte completament després que la Generalitat no concretés la seva participació econòmica, fet que també va provocar la sortida del mateix de la Federació Catalana de Rugbi.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Es comença a instal·lar la gespa artificial al camp de les Fonts
To Top