Publicitat
Esports

Un empat i una derrota de les seleccions sub-19

El combinat masculí va caure amb Alemanya i el femení va igualar contra Rússia

Una acció del partit de la selecció masculina amb Alemanya

La selecció espanyola masculina va perdre aquest dimecres contra Alemanya per 4 a 0 en la tercera jornada del Campionat d’Europa sub-19 que es disputa a València. Els alemanys es van mostrar més efectius en atac i se’n van avançar ja en el primer període després de no aprofitar els primers llançaments de penal córner. Espanya va sortir determinada a igualar l’encontre en el segon període, però de nou van ser els alemanys els que van anotar, per arribar al descans amb el 0 a 2 favorable. Els intents ofensius de la selecció espanyola van fracassar i Alemanya va arrodonir el marcador amb dos nous gols, un al tercer quart i un altre al quart.

Pel que fa a la selecció femenina, Espanya ha empatat a dos contra Rússia en el partit que s’ha disputat aquest dijous. Espanya s’ha avançat amb dos gols, el primer de Mireia Herrero en el minut 22 i el segon de Teresa Lima en el 47. Però quan el partit semblava ja a les mans del combinat estatal, les russes han fet dos gols en els darrers vuit minuts i han sumat un punt inesperat.

Publicitat
Un empat i una derrota de les seleccions sub-19
To Top