Publicitat
Esports

El Terrassa-San Cristóbal es jugarà diumenge a les 19 hores a Ca n’Anglada

Serà l’estrena de la nova gespa del municipal de Ca n’Anglada, que ambdós equips compartiran a la lliga

El camp de Ca n'Anglada ja està preparat per ser utilitzat / LLUÍS CLOTET

Estava ja confirmat que el derbi entre Terrassa i San Cristóbal es jugaria diumenge a Ca n’Anglada sobre la nova gespa artificial. De fet, en breu se signarà la fi de les obres i ambdós equips podrien entrenar sobre la gespa entre avui i dissabte.
El que no se sabia era l’horari d’aquest darrer compromís de pretemporada per als dos conjunts. Serà a les 19 hores. Els dos clubs organitzen el partit de forma conjunta i han decidit que aquesta hora és compatible tant amb la calor com amb l’encara insuficient potència lumínica del camp.
Els socis del Terrassa amb carnet en vigor i els abonats del San Cristóbal de l’exercici 20-21 podran presenciar el partit de manera gratuïta en qualsevol zona del camp. Pel públic en general s’ha establert un preu únic de 5 euros. No hi haurà problemes d’aforament. Es permet fins al 70%.
Tant Terrassa com San Cristóbal debutaran a la lliga de Segona i Tercera RFEF respectivament el diumenge 5 de setembre a les 19 hores. Els terrassistes rebran el Huesca “B” i els parroquials visitaran el Granollers.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top