Esports

Ramon Marimon estarà dos mesos de baixa

Pateix una lesió al tríceps sural de la cama esquerra

L'excentral del Castelldefels no podrà començar la temporada amb el Terrassa

Falten deu dies per debutar a la lliga de Segona RFEF davant del filial del Huesca a Ca n’Anglada i el Terrassa FC ha patit un contratemps en forma de lesió. El defensa central Ramon Marimon (27 anys) s’ha lesionat i s’haurà d’estar uns dos mesos de baixa. El jugador ha arribat aquest estiu al Terrassa procedent del Castelldefels, on ha jugat les dues darreres temporades. És la seva segona etapa al club terrassista. Hi va jugar la campanya 2014-2015 cedit per l’Espanyol.

“Estic fotut, però amb la confiança de tornar aviat. Toca ajudar des de fora un temps”, ha comentat el futbolista a través de les seves xarxes socials.

El futbolista pateix una lesió al tríceps sural de la cama esquerra. Es perdrà com a mínim les set primeres jornades del campionat. S’espera que pugui debutar a principis de novembre.

Publicitat

El tècnic terrassista Jordi López es queda sense una peça fonamental a l’eix de la defensa. Li quefen Pelegrín i Castillo com a centrals, a banda de Víctor Morales i Marc Vicente, que també poden ser utilitzats en aquesta posició.

Cal recordar que després de la incorporació de Bruno, el Terrassa FC té encara una fitxa lliure, que podria ocupar Vinicius, un central que es troba a prova.

Publicitat
To Top