Publicitat
Esports

L’hora de la veritat per a un San Cristóbal renovat

Els homes d’Oliver Ballabriga debuten diumenge al camp del carrer Girona de Granollers

Plantilla del San Cristóbal per a la temporada 2021-2022 / lluís clotet

El San Cristóbal debuta demà, a partir de les 19 hores, a la nova Tercera RFEF, al camp del Granollers. El conjunt que prepara el tècnic Oliver Ballabriga, que inicia la seva sisena temporada a la banqueta del conjunt parroquial, presenta onze novetats respecte a la passada temporada i afrontarà aquest primer compromís amb l’absència del defensa central Max Llovera, que es troba disputant partits per a la classificació del Mundial 2022 amb la seva selecció, la d’Andorra. És dubte un altre defensor del conjunt egarenc, Jairo Bueno, que arrossega una petita lesió, un microtrencament, que el podria apartar d’aquest primer partit de la lliga.
Ballabriga té clar l’objectiu del seu equip, que afronta la quarta temporada consecutiva a la categoria. “Intentar mantenir la categoria, que és l’objectiu de cada any”, manifesta el tècnic.

Content amb la plantilla
Està content amb la plantilla que s’ha configurat aquesta temporada, amb onze cares noves. “Estic molt content amb aquesta plantilla i la pretemporada ha estat molt bona a nivell de treball i tenim moltes ganes de començar a competir”, apunta Ballabriga.

Continuen respecte a la campanya anterior el porter Carles Segura, els defenses Óscar Sierra, Ricki i Mario Domingo, els migcampistes Chechu, Sergi Martínez i Tino Mendoza i els atacants Abde, Mario Cantí i Tom Diawara. Han arribat nou jugadors nous, el porter Marc Briones, els defenses Jairo Bueno, David López, Max Llovera i Óscar Carrasco, el migcampista Ion Vázquez i els davanters David Toro, Àlex Poves, Ousman Touray i Ashot Kerobyan. Aquests dos van ser dues incorporacions de darrera hora i, finalment no va fitxar el davanter Muhamadou Janneh Susso que, tot i fer la pretemporada amb l’equip, no va certificar la seva incorporació a la plantilla dels parroquials.
Han deixat l’equip aquest any deu jugadors, concretament el porter Samu Zapico, els defenses Óscar Oliver, Adrien i Cristian Gómez, el centrecampista Gerard Enrich, i els davanters Martí, Adri Rivas, Obispo, Juanpi i Roger Escamilla.

L’entrenador dels parroquials considera que “no ens falta a ningú, la plantilla està compensada, encara que els equips d’aquesta categoria tenim fins a finals de gener per fitxar a algú”, cosa que només seria possible, assegura, “si es presenta alguna oportunitat”. Ballabriga, però, diu que “no estem buscant a ningú”, tot i que queden places lliures a la plantilla i es podrien completar en cas de necessitat.

L’entrenador del conjunt de Ca n’Anglada explica que “tornem a començar de zero i es preveu que serà una categoria molt dura i molt complicada”. Ballabriga, afegeix que “totes les temporades són complicades i al grup hi ha molta igualtat i equips molt forts”, encara que, afirma, que “no veig a cap equip per sota de ningú”.
Avisa que caldrà estar molt atents per evitar estar a la cua de la classificació. “Hi ha quatre descensos i també tenim el perill dels descensos compensats”. Respecte al rival de demà, el Granollers, comenta que “ha iniciat un projecte nou i té jugadors joves i de molt nivell”. Elogia al seu nou tècnic, Javi Pérez, i assenyala que “sabem que la seva proposta és tenir la pilota i serà un equip molt competitiu” tot i la seva joventut.

D’altra banda, ressenyar que, a partir de dilluns, els socis del San Cristóbal podran retirar els seus abonaments per a aquesta temporada i els que estiguin interessats a ser-ho, també podran passar de 17.30 a 20.30 hores per les oficines de l’entitat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top