Publicitat
Esports

Jordi Ruiz es queda sense medalla a Tòquio

La selecció espanyola de bàsquet en cadira de rodes ha perdut el duel pel bronze per 58 a 68 davant la Gran Bretanya

Quarta posició per a Jordi Ruiz i els seus companys

La selecció espanyola de bàsquet en cadira de rodes ha perdut aquest diumenge per 10 punts de diferència (58-68) davant de la Gran Bretanya en el duel per a la medalla de bronze dels Jocs Paralímpics de Tòquio. Els Estats Units han reeditat la medalla d’or de Rio en imposar-se a la final a la selecció amfitriona, el Japó, per un ajustat 64 a 60.

No ha pogut ser. Després de caure davant dels Estats Units, el combinat que dirigeix Óscar Trigo s’ha vist superat per la Gran Bretanya i no ha pogut reeditar la medalla obtinguda fa cinc anys a Rio de Janeiro.

L’aler terrassenc Jordi Ruiz ha estat 27 minuts en pista, però només ha pogut anotar 8 punts. Ha agafat un rebot i ha comès tres faltes personals. El nou jugador del Thuringia alemany s’ha acomiadat amb decepció de la seva segona cita paralímpica, però pensa ja en ser a París 2024, on arribarà amb 33 anys.

El matx ha estat igualat fins al descans, on Espanya ha arribat guanyant de dos punts (30-28). Un mal tercer període, però, ha passat factura als de Trigo, que han encaixat un 10-22 que no han pogut ja aixecar al darrer parcial. El quart període ha acabat amb empat a 18 punts i Espanya s’ha acomiadat perdent de 10. La medalla de bronze s’ha escapat.

La delegació espanyola ha tancat aquests Jocs Paralímpics que s’han clausurat aquest diumenge amb 36 medalles. Dues d’elles pertanyen a la nedadora terrassenca Sarai Gascón, que es va penjar la plata als 100 lliure i el bronze als 100 papallona.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top