Publicitat
Esports

Suspenen un partit del Terrassa FC per deficiències a les Fonts

L’àrbitre detalla problemes de manca de vestidors, en les línies del terreny de joc i en la seguretat

Un nombre important d'equips del Terrassa FC fan la seva activitat a les Fonts / Alberto Tallón
Publicitat

Un partit amistós del juvenil del Terrassa FC contra el Valldoreix ha estat suspès aquest diumenge a causa de les deficiències observades per l’àrbitre en el nou camp de futbol i rugbi de les Fonts, instal·lació que utilitza una part del futbol formatiu del club egarenc. Aquest fet ha generat reaccions de diferent tipus a les xarxes socials i el compromís de l’ajuntament d’actuar com més aviat millor per resoldre els problemes actuals. El camp va ser estrenat fa unes setmanes, però només pel que fa al terreny de joc, ja que els serveis auxiliars, com ara els vestidors, no han estat finalitzats.

L’àrbitre que estava designat per aquest partit, Alberto Morales Núñez, explica a l’acta que no disposava de vestidor, situació que també es donava amb els equips que havien de jugar. Detalla que se li va oferir com a alternativa un espai al costat d’una furgoneta que feia el servei de bar amb “un quadre de llums altament perillós”, de dos metres quadrats i plena de material on no tenia espai ni per canviar-se de roba, ni disposava de dutxa o una taula per fer l’acta.

També detalla problemes amb les línies del camp, amb les porteries de futbol que, diu, “són portàtils i no estan fixades” no oferint un mínim de seguretat. Tot aquest cúmul de deficiències vanm fer que des de la Federació se li doni autorització a suspendre el partit. “Per dignitat, seguretat i crear precedent, entenc que no és una instal·lació digna per a la pràctica d’aquest esport”, explica el col·legiat.

Publicitat

Aquest capítol, donat a conèixer al seu compte de Twitter per Pep Simó, que és col·laborador del futbol base del Terrassa FC, ha provocat reaccions immediates. El tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Isaac Albert, ha explicat que aquest dissabte va visitar la instal·lació. “És evident que no està acabada i no acaba de reunir les condicions necessàries. Ho mirem i ho parlem”, explica. Fonts del club han assenyalat que aquest és el segon partit que se suspèn per aquest motiu. I que les queixes sobre la instal·lació són nombroses.

També ha intervingut en el debat a les xarxes socials el director esportiu del Terrassa FC, Miquel Ezequiel, qui ha dit que la instal·lació de les Fonts “no és digna ni està a l’altura” de les necessitats dels tres usuaris, UD Les Fonts, Carboners i Terrassa FC. “Instal·lació mal feta i no acabada”, diu Ezequiel. “Ja n’hi ha prou de callar.”

Publicitat
Suspenen un partit del Terrassa FC per deficiències a les Fonts
To Top