Publicitat
Esports

Solucions per al camp de les Fonts

El regidor d’Esports demana paciència i diu que en tres o quatre setmanes el camp estarà enllestit

El Terrassa FC és una de les entitats usuàries del nou camp de les Fonts / Alberto Tallón

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Miguel Ángel Moreno, ha demanat una mica de paciència per solucionar els problemes estructurals del nou camp polivalent de les Fonts, centre de les crítiques en les darreres hores després de la suspensió d’un partit juvenil de futbol del Terrassa FC. Moreno ha recordat que tots els clubs usuaris de la instal·lació coneixien en quines condicions accedien a ella i els terminis previstos per disposar de vestidors, una de les principals mancances existents.

“Tothom estava informat del calendari. I sabien que d’inici no tindrien vestidors, que s’està acabant l’obra i que en poc temps estaria tot enllestit”, recorda Moreno. “Es va prioritzar que els tres clubs poguessin començar a fer la seva activitat a principis de setembre. Hi ha uns temps administratius que s’han de respectar. S’han jugat més de 30 partits i s’ha suspès un.”

Moreno diu que les actuacions previstes tenen calendari programat. “Això té una solució ràpida que pot ser de tres o quatre setmanes. No deixaríem la instal·lació com està, no s’hagués invertit una quantitat econòmica com la que s’ha destinat per deixar-ho així. L’Ajuntament s’ha gastat en aquest camp 1,4 milions d’euros assumint la part final de l’obra que l’havia de pagar la Generalitat.”

L’escenari previ
L’àrbitre de l’encontre suspès va argumentar que el camp no tenia les condicions exigibles per a la disputa d’un partit pel que feia a seguretat i manca de serveis. El nou camp de les Fonts, on es practica futbol i rugbi, no disposa encara de vestidors, a l’espera que arribin els mòduls contractats.

El tema ha generat una tempesta esportiva i política a les darreres hores a les xarxes socials. En tot cas, el Terrassa FC no s’ha pronunciat com a institució encara que sí que ho han fet persones de la seva estructura. “No entenc aquest nerviosisme, però cadascú és lliure d’opinar”, assenyala el regidor. Moreno afegeix que la seguretat dels usuaris “no està en perill” i que es treballarà per resoldre els problemes detectats, per exemple, amb les porteries i les línies del terreny de joc.00

“En poc temps hem canviat la gespa de Ca n’Anglada, s’ha fet el camp de les Fonts i s’està fent la reforma l’Estadi Olímpic”, recorda Moreno. “Fa uns anys potser això era impensable.”

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Solucions per al camp de les Fonts
To Top