Publicitat
Esports

El Terrassa FC no farà partits oficials a les Fonts

La mesura es pren per evitar la suspensió d’algun dels encontres previstos

El Terrassa FC utilitza el camp de les Fonts per una bona part del seu futbol base / Alberto Tallón

El Terrassa FC ha decidit que els seus equips inferiors no disputin partits oficials en el nou camp de les Fonts, fins que estigui resolta la instal·lació de vestidors al complex. Aquesta mesura té per objecte evitar que es pugui produir alguna suspensió com la del diumenge passat en un amistós d’un dels seus equips juvenils després que l’àrbitre considerés que l’equipament no reunia les condicions idònies. El club egarenc utilitza aquest nou camp per una part notable dels seus equips inferiors des de l’inici d’aquesta temporada, a causa de les obres de reforma del Camp Olímpic, i continuarà fent partits de caràcter amistós. En canvi, els de lliga de les diferents categories es traslladaran a altres escenaris de la ciutat.

La suspensió del partit el diumenge passat va generar una gran polèmica en les xarxes socials, amb veus molt crítiques cap al paper municipal per part, fins i tot, de persones vinculades a l’estructura tècnica del Terrassa FC.

El president del club, Jordi Cuesta, ha manifestat que eren conscients dels problemes que es trobarien en les primeres setmanes a les Fonts, que la polèmica generada ha estat excessiva i que confia en el fet que les solucions proposades des de l’ajuntament resolguin la problemàtica. “Algunes expressions des del mateix club no han ajudat, però també cal entendre que existeix una pressió important per part de les famílies”, diu Jordi Cuesta. “Des del club sempre hem estat prudents perquè estàvem informats de la situació i sabíem que els vestidors no arribarien fins d’aquí a unes setmanes. Sabem que per actuacions d’aquestes característiques hi ha uns terminis que l’administració ha de complir i hem estat sempre informats al respecte. Esperem que en poc temps estigui tot resolt.”

Evitar problemes
Cuesta ha afegit que la decisió de traslladar els partits oficials a altres camps pretén estalviar problemes. “Entenem la postura dels àrbitres. I per això considerem que és millor no exposar cap partit oficial a una nova suspensió.”

En tot cas, el president del Terrassa FC ha admès que el club no pot generar crispacions com les que s’han produït en els darrers dies, amb missatges creuats a les xarxes socials entre membres de la seva estructura tècnica i algun component del consell d’administració. “Hi ha comentaris públics que ens hem d’estalviar. És millor seure en una taula i parlar els temes per no fer créixer el problema, malgrat que la pressió de les famílies és gran.”

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El Terrassa FC no farà partits oficials a les Fonts
To Top