Publicitat
Esports

Tretze egarencs a la primera llista de Max Caldas

Un total de 36 jugadors es concentraran a Ourense els cinc últims dies d’aquest mes d’octubre

La selecció espanyola masculina de hockey realitzarà entre el dimecres 27 i el diumenge 31 d’octubre la seva primera trobada de la temporada després dels Jocs Olímpics de Tòquio. El nou seleccionador, l’argentí Max Caldas, ha convocat un total de 36 jugadors. La concentració es durà a terme a la ciutat gallega d’Ourense. Aquesta primera concentració, amb 13 terrassencs, serà una presa de contacte per a l’argentí. La llista estarà sempre oberta a noves incorporacions a mesura que arribin les diferents competicions.

Els 13 egarencs són els següents: Albert Pérez, Marc Recasens, Jaume Torras i Xavi Gispert (Club Egara); Marc Vizcaíno, Marc Sallés i Marc Escudé (Atlètic); Marc Miralles (RC Polo); Oriol Salvador (Júnior); Marc Boltó (HGC); Jan Lara (Club An der Alster); Joan Tarrés (Royal Herakles) i Albert Beltrán (Klein Zwitserland). Destaquen en aquesta llista les novetats del porter Albert Pérez, el defensa Jaume Torras, els migcampistes Marc Vizcaíno i Jan Lara i el davanter Marc Escudé. Destaquen les absències del mig Vicenç Ruiz i del davanter Xavi Lleonart, que es va lesionar diumenge al turmell.

Els 23 internacionals restants són els següents. Porters: Adrián Rafí (FC Barcelona), Rafael Álvarez (Complutense) i Mario Garín (Club de Campo). Defenses: Álex Alonso (RS Tenis), Llorenç Piera (RC Polo), Enrique Zorita (Club de Campo), Álvaro López-Alonso (RS Tenis), Nacho Rodríguez (Club de Campo), Salva Armenteras (RC Polo); Manuel Prol (Tilburg) i Ricardo Santana (Leuven). Migcampistes: Ricardo Sánchez (Club de Campo), Marc Serrahima (HGC) i César Curiel (Complutense). Davanters: Quique González de Castejón (Klein Zwitserland), Ignacio Cobos (Complutense), Toni Sanz (Complutense), Jose Basterra (Club de Campo), Álvaro Iglesias (Club de Campo), Gonzalo Quijano (RS Tenis), Eduardo González-Mesones (RS Tenis), Alejandro Dávila (RS Tenis) i Marc Reyné (RC Polo).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top