Publicitat
Esports

Una solució egarenca a la crisi del Barça

Xavi arribarà al conjunt blaugrana amb el seu equip de confiança, format per tres terrassencs

Des de l’esquerra, Iván Torres, Sergio Alegre, Xavi Hernández i Òscar Hernández

El futur del primer equip del FC Barcelona estarà en mans d’un cos tècnic de marcat accent terrassenc. Xavi Hernández, l’entrenador escollit per Joan Laporta per rellevar Ronald Koeman a la banqueta blaugrana, arribarà al Camp Nou amb el seu equip de confiança amb el qual ha treballat en els darrers anys a l’Al-Sadd de Qatar. L’aterratge només està pendent de posar-li data, probablement la setmana vinent després del partit que l’Al-Sadd juga el dimecres vinent contra el segon classificat de la lliga. El nucli dur d’aquest equip de treball està format per tècnics egarencs que han acompanyat Xavi en les seves primeres passes com a entrenador professional. Es tracta dels seus auxiliars més directes, que són el seu germà Òscar i Sergio Alegre. i del preparador físic, Iván Torres.

Òscar Hernández i Sergio Alegre ja van marxar a Qatar abans de l’inici de l’aventura de Xavi a les banquetes. Són els dos assistents de Xavi, que no compta amb segon entrenador, a un mateix nivell. El germà del tècnic es va incorporar a l’Acadèmia Aspire, un dels centres de formació més reputats del món i en el qual el mateix Xavi ja va començar a formar-se com a entrenador. Quan l’exinternacional va decidir penjar les botes com a futbolista en actiu i iniciar la carrera com a entrenador, no va dubtar en convertir Òscar en un dels seus col·laboradors més directes. En la seva etapa com a futbolista, Òscar va jugar en diferents equips catalans, entre ells el Terrassa FC.

Equip de confiança
Sergio Alegre també va arribar a Qatar durant l’etapa de Xavi com a jugador. Ho va fer per ser segon entrenador de la selecció sub-23, càrrec que després va desenvolupar en el combinat absolut amb qui va jugar una Copa d’Àsia. Persona molt propera a Xavi Hernández des de sempre, portava a la motxilla una notable experiència al futbol base del FC Barcelona, al Terrassa, al Jabac i a la secretaria tècnica de l’Olot. Xavi el va convertir en un dels seus col·laboradors més propers quan va prendre la direcció de l’Al-Sadd i ara ho serà també al FC Barcelona.

I l’equip el completa Iván Torres, un altre terrassenc amb una trajectòria notable com a preparador físic en el futbol internacional. Havia tingut experiències al Leeds, als Emirats Àrabs o a la lliga de Xipre abans d’incorporar-se al grup de treball de Xavi Hernández en el 2019.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Una solució egarenca a la crisi del Barça
To Top